Ook het Wellant College spaarde kosten noch moeite om kennismaken met de school en het onderwijs in coronatijd digitaal mogelijk te maken. Foto: PR Wellant
Ook het Wellant College spaarde kosten noch moeite om kennismaken met de school en het onderwijs in coronatijd digitaal mogelijk te maken. Foto: PR Wellant

Digitale info-markt Wellant College druk bezocht

Algemeen 137 keer gelezen

MONTFOORT - Een nieuwe school kiezen wordt éxtra spannend als je de school niet kunt bezoeken vanwege de coronamaatregelen. Hoe weet je dan of de school bij je past?

 ”We konden voor de lockdown gelukkig nog veel leerlingen ontvangen voor kennismakingslessen”, zegt Wilma van Roomen, schoolleider van Wellant vmbo Montfoort. “Helaas hebben we geen ouders in de school kunnen ontvangen. Ook voor januari stonden lessen gepland. Deze konden ook niet doorgaan. Het is belangrijk voor een leerling om een school kiezen die bij hem of haar past. Het is daarom fijn als je de sfeer op een school kan ervaren. Om toch een goed beeld te kunnen geven van de school en ons onderwijs, hebben we een uitgebreide film gemaakt. Hierin gaat een reporter op zoek naar de antwoorden op de meest gestelde vragen over onze school. Tijdens haar zoektocht spreekt ze met leerlingen en docenten en ontdekt ze de school. De film is een groot succes; hij is al meer dan 1200 keer bekeken. Ouders en leerlingen waardeerden dit echt.”

Mede-schoolleider Nico van Brenk vult aan: “Als volgende stap hebben we een digitale informatiemarkt met virtuele tour door onze school opgezet. Ook hierop wordt erg enthousiast gereageerd. De online informatiemarkt staat nog op www.wellantmontfoort.nl. Neem gerust een kijkje en laat je verrassen.”

De inschrijving voor de school loopt tot 15 maart.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Provincie Utrecht werkt als aandeelhouder mee aan oplossingen overvol elektriciteitsnet Nieuws 23 uur geleden
Afbeelding
Werkgroep Dementievriendelijk IJsselstein zoekt trainers Nieuws 28 mrt, 07:09
Afbeelding
Jong en oud hebben veel plezier met het maken van paasstukjes Nieuws 27 mrt, 18:17
Afbeelding
Komst en vertrek spelers Montfoort SV'19 Nieuws 27 mrt, 16:41
• Carla Post wilde een speeltuin voor álle kinderen.
Tien jaar speeltuin Kloosterplantsoen Nieuws 27 mrt, 08:54
Afbeelding
RMN: gewijzigde dienstverlening rondom Pasen Nieuws 27 mrt, 08:38
Afbeelding
Keukenbrand aan Lanceerplaats in IJsselstein 112 26 mrt, 21:03
• Gijs (l) en Bram hopen veel geld op te halen voor KiKa.
Broers doen halve triathlon voor KiKa Nieuws 26 mrt, 07:10