Bestuurder landbouwvoertuig gezocht als getuige dodelijk ongeluk

Algemeen 47 keer gelezen

Lopik - De politie is op zoek naar de bestuurder van een landbouwvoertuig die getuige moet zijn geweest van een ongeluk met dodelijke afloop. Dit gebeurde woensdagavond 10 februari rond 19.40 uur langs de M.A. Reinaldaweg.

Op dat moment liepen twee vrouwen van 39 en 40 jaar uit Lopik een blokje om. Op het fietspad/parallelweg langs de M.A. Reinaldaweg (N210) in de richting van Lopik, wordt één van de vrouwen van achteren aangereden door een auto. Ze is ernstig gewond en overlijdt later in het ziekenhuis. De politie is op zoek naar getuigen van het ongeluk, in het bijzonder de bestuurder van een landbouwvoertuig die de vrouwen kort voor de aanrijding passeerde.

De bestuurder van de zwarte auto, een 30-jarige man uit Lopik, is aangehouden. Maar, om exact te weten te komen wat vooraf ging aan dit verkeersongeval, is de politie op zoek naar getuigen die hem hebben zien rijden. Opvallend aan de auto was, dat de achterklep geopend was en dat er planken/balkjes uit de achterbak van het voertuig staken.

Kort voor het ongeluk reed een landbouwvoertuig langs de wandelende vrouwen. De politie wil heel graag in contact komen met de bestuurder van dit voertuig.

Tips?
Bent u de bestuurder van het landbouwvoertuig? Of weet u wie dat zou kunnen zijn? Meld dit dan bij de politie via 0900-8844 of anoniem via M-Online of 0900-7000. Was u zelf in de buurt van het benzinestation op de M.A. Reinaldaweg en heeft u tussen 19.30 en 19.45 uur de zwarte wagen zien rijden of heeft u camerabeelden van het voertuig? Meld dit dan alstublieft.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Thijme ontvangt de award van burgemeester De Graaf in bijzijn van kinderburgemeester Jessie Broekhuizen en jongerenwerker Yoeri Dudka
Enthousiaste Thijmen uit Benschop ontvangt Jongerenaward Nieuws 17 uur geleden
Afbeelding
Auto in brand op De Clinckhoeff in IJsselstein 112 24 apr, 14:21
Afbeelding
Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club Sport 24 apr, 09:17
• Marian, Henk en David nemen alvast een kijkje waar het spektakel plaats zal gaan vinden.
Rotary Lopikerwaard organiseert eerste drakenbootrace in IJsselstein Nieuws 24 apr, 03:10
• Sanne, Rachma en Rachel in de buurtkamer van Montfoort in de bibliotheek.
Montfoortse Buurtkamer helpt tegen eenzaamheid Nieuws 23 apr, 16:31
Afbeelding
Koeien wat later dan anders de wei in Nieuws 23 apr, 16:12
Afbeelding
Storing bij slagbomen IJsselbrug in Montfoort verholpen UPDATE 23 apr, 12:05
Afbeelding
Raad Montfoort stemt in met veertig flexwoningen aan de Bleek Nieuws 23 apr, 10:14