Afbeelding
Foto: Shutterstock
Aangeboden door aanstekers.nl

Soorten bedrukte aanstekers om uit te kiezen

Algemeen 119 keer gelezen

Wil jij graag een echt origineel relatiegeschenk aan je klanten geven? Of is een familielid of vriend binnenkort jarig, en wil je ze iets geven dat ze veel kunnen zien en gebruiken? Bedrukte aanstekers zijn dan misschien wel een goede optie. Want wist je dat aanstekers bedrukken en cadeau doen weer steeds populairder wordt? Mensen hebben eindelijk door dat je er zoveel meer mee kunt doen dan alleen maar sigaretten of sigaren aansteken. Daarom is het cadeau doen weer hip aan het worden. Er zijn echter veel verschillende soorten aanstekers om uit te kiezen.

De zippo

De zippo is een klassieke en zeer bekende aansteker. Zippo is de grootste producent van benzine-aanstekers. Het voordeel van benzine als brandstof in een aansteker is dat deze ook goed werkt bij kou, vocht en wind. De zippo onderscheidt zich van andere aanstekers door de vormgeving en het geluid dat je hoort als je de aansteker opent en sluit. Daardoor herken je de zippo uit duizenden. Er zijn bovendien een heleboel mensen die de zippo zien als iets om een bepaalde status aan te ontlenen. Een zippo bedrukken kan met een kleine tekst erin maar je kunt ook het volledige kapje bedrukken of zelfs de hele aansteker. Het hangt er allemaal vanaf wat je over wil brengen en op welke manier je op wil vallen. Je kunt als verjaardagscadeau ook de naam of initialen van de ontvanger erin graveren. Voor een jubileum kun je een datum erin laten zetten.

De djeep en bic aanstekers

Misschien wel de meest gebruikte aanstekers zijn bic aanstekers en djeep aanstekers. De djeep aansteker ken je door de vrij brede vorm. Wanneer je het vuursteentje gebruikt door het wieltje te draaien, dan is het knopje eronder veel langer en dus veel beter geschikt voor je duim. Mensen met grote handen vinden djeep aanstekers vaak heel prettig. Ook bic aanstekers zijn met name populair dankzij de werking. Het zijn heel handige aanstekers die je bijna niet kapot kunt krijgen. Ze gaan ook simpelweg lekker lang mee. Het is wel zo fijn als je aanstekers niet eindeloos vaak hoeft te vullen of vervangen. 

Veel uitgeleend

Wat aanstekers zo aantrekkelijk maakt voor marketingdoeleinden zoals het drukken van een logo, is dat het een item is dat veel wordt doorgegeven. Hoe vaak gebeurt het niet dat je met een aansteker eindigt welke helemaal niet van jou is? Daardoor is het ook een ideaal item om marketing op toe te passen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Omrijden door storing bij slagbomen IJsselbrug in Montfoort Nieuws 18 uur geleden
• Er kon ook volop geknutseld, getekend, gekleurd en geschilderd worden.
IJsselveld-Oost viert zijn buurtfeest Nieuws 18 uur geleden
• De ondertekening van de overeenkomst.
Onderwijsbegeleiding voor álle kinderen met Fit4talent in Bibliotheek IJsselstein Nieuws 18 uur geleden
Afbeelding
Op & Top Vrouw bij Sisters Event in Dorpshuis Benschop Nieuws 20 uur geleden
• Twee van de winnaars. In totaal waren er 36 bekers te vergeven.
Prijzenregen tijdens clubkampioenschappen Apollo Sport 22 uur geleden
Afbeelding
IJsseloever Dames 1 nog niet uit gevarenzone Sport gisteren
Afbeelding
Montfoort SV'19 pakt broodnodige punten, IJFC verrast sterk PVCV en ander voetbal Sport gisteren
• Wethouder Jonkers monteert laatste routebordje.
Nieuwe fietsroute voor Montfoorts verkeersexamen Nieuws 21 apr, 09:00