Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik

  •   keer gelezen

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week 4-3-2021 schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.


Stichting Speeltuin Kloosterplantsoen zoekt:

-         Bestuurssecretaris

De secretaris voor het bestuur vervult verschillende taken. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van de agenda voor vergaderingen, samen met de voorzitter. Notuleren en verslagen maken voor diverse vergaderingen. Ingekomen en uitgaande post behandelen. Informatie naar vrijwilligers verzorgen via mail en app. Enzovoort.

-         Vrijwilligers voor het paviljoen

De vrijwilligers in her plantsoen verkopen koffie, thee, limonade en andere versnaperingen aan ouders, grootouders en kinderen in de speeltuin. Belangrijke vereisten zijn leuke omgang hebben met kinderen en goed met geld om kunnen gaan.

Stichting Historische Kring IJsselstein zoekt:

-         Redactieleden

Men zoekt 2 redacteuren voor het tijdschrift van de Stichting. Belangrijke vereisten zijn o.a.: een voorwoord of inleiding kunnen schrijven, een artikel kunnen schrijven en/of een concept artikel kunnen herschrijven.

Stichting Pulse zoekt:

-         Taalcoach voor anderstaligen in Lopik

De voornaamste taak van een taalcoach is anderstaligen die moeten inburgeren helpen met de Nederlandse taal, vooral door samen te oefenen in praktische situaties. Denk hierbij aan naar de markt gaan, een winkel bezoeken of de bibliotheek. Daarnaast eventueel oefenen en herhalen wat er op de taalschool behandeld is.

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar:

Via de website www.vwijl.nl

Per mail: info@vwijl.nl

Bezoekadres en openingstijden:Bibliotheek Lek & IJsselOvertoom 7, 3401 BK IJsselstein Aanwezig: woensdag en donderdag van 10.00-12.00 uur . Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten