<p>De start van de Kidsloop in &#39;andere&#39; &nbsp;tijden. Maar dit jaar ook virtueel, net als de afstanden voor volwassenen.&nbsp;</p>

De start van de Kidsloop in 'andere'  tijden. Maar dit jaar ook virtueel, net als de afstanden voor volwassenen. 

(Foto: Merijn van Schaik )

IJsselsteinloop dit jaar virtueel: loop in je eigen omgeving

  •   keer gelezen

IJsselstein / Regio - Er komt een virtuele editie van de PodoXpert IJsselsteinloop! Er kan hardgelopen worden in het lange Pinksterweekend: van vrijdag 21 mei tot en met maandag 24 mei 2021. Loop je eigen route in je eigen omgeving. De inschrijving is inmiddels gestart.


Op de website www.ijsselsteinloop.nl staat een stappenplan voor het inschrijven. Iedere deelnemer kan zelf bepalen welke afstand wordt hardgelopen. Er is een Rabobank 4 Kids van 1 en 2 kilometer. Andere afstanden zijn: Body Business 5 km, Jumbo A. Langerak 10 km en de Runnersworld Utrecht halve marathon. Iedere deelnemer registreert via een app de gelopen afstand en tijd en krijgt natuurlijk gratis een medaille thuisbezorgd. De kosten zijn € 2 voor de kidsloop en € 5 voor de overige afstanden.

Dit jaar zijn er geen prijzen voor de top 3 maar is er een verloting met mooie prijzen onder de gefinishte deelnemers. De hoofdprijs is 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo A. Langerak! Daarnaast zijn er prijzen voor de leukste ingezonden foto’s. Kijk voor alle informatie en het complete prijzenpakket op www.ijsselsteinloop.nl en volg de IJsselsteinloop op social media voor het laatste nieuws.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten