Opnieuw ‘meetmoment’ Hippisch Centrum De Lange Linschoten

  •   keer gelezen

Manege Hippisch Centrum De Lange Linschoten organiseerde zaterdag opnieuw een zogenoemd meetmoment. Vanwege de coronamaatregelen zijn de normale wedstrijden niet toegestaan maar wel de meetmomenten met aparte richtlijnen.


Snelrewaard - Als eerste in de F1 kwam Lune aan de start maar Dios bleek er niet zoveel zin in te hebben en deed alles op zijn gemak. Lune moest Dios wat aanmoedigen en werd uiteindelijk tweede met 203 punten. Bij Ilana was Dios inmiddels warm gelopen en zij werd eerste met 219 punten. De eerste en tweede plek in de klasse F3 verschilde slechts 1 punt van elkaar. Karmijn werd met Cisco eerste met 219 punt. Met 218 punten werd Ghisele op Boy tweede. De derde plaats was voor Bo ook op Boy. Zij kregen 213 punten.

De dagscore werd behaald in de F4. Met maar liefst 240 punten werd Tessa op Cisco eerste. De tweede plaats was voor Yara op de goed voorwaartse Tinky Winky. Zij kregen 231 punten. De jury gaf Liz met Apple 223 punten en daarmee werden zij derde.

In de F5 lagen de punten ook dicht bij elkaar. Noa reed met Arpad 231 punten bij elkaar en werd eerste. Jackie kreeg samen met Apple 221 punten en werd tweede. Met slechts 2 punten verschil werd Danique met Arpad derde.

Pernille en Share verschenen alleen in de start in de F6 en lieten een keurige proef zien en kregen hiervoor 218 punten. Jytta reed in de F7 en had voor haar proef gekozen voor Anton. Anton was erg afgeleid waardoor Jytta alle zeilen bij moest zetten om Anton geconcentreerd te houden in de proef. Zij kregen voor deze proef 203 punten. Guusje had ook voor Anton gekozen. Zij reden een keurige F8 proef en kregen van de jury hiervoor 220 punten.

Enkele ruiters reden ook een B proef. Lotus op Sky kregen voor hun proef 184 punten en werden hiermee eerste. Arianne reed met Arpad 183,5 punt bij elkaar en werd zo tweede. Marissa reed op de vlugge en nog wat onervaren Jessy. Zij kregen voor hun proef 179,5 punt en werden derde

Voor pony Apple was dit voorlopig de laatste wedstrijd. Zij gaat met wedstrijdverlof omdat zij een veulen verwacht. Ze zal nog wel enkele manegelessen meelopen.

paardensport

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten