<p>&nbsp;Het speciale elektrische autootje - met chauffeur - levert voor senioren gratis vervoer binnen de stadsgrenzen van IJsselstein.</p>

 Het speciale elektrische autootje - met chauffeur - levert voor senioren gratis vervoer binnen de stadsgrenzen van IJsselstein.

(Foto: archief Zenderstreeknieuws / Lysette Verwegen)

De Gouden koets staat weer voor u klaar!

  •   keer gelezen

IJSSELSTEIN - Met de versoepeling van de coronamaatregelen en de start van de vaccinaties, wordt het voor ouderen na maanden van binnenblijven weer makkelijker om de deur uit te gaan.


 Een bezoekje aan de kapper, een boodschapje doen in de supermarkt of een bezoekje afleggen in IJsselstein: de Gouden koets staat klaar voor vorstelijk vervoer. Het speciale elektrische autootje - met chauffeur - levert voor senioren gratis vervoer binnen de stadsgrenzen. Alle 60-plussers in IJsselstein, thuiswonend of in een verzorgingshuis, kunnen hiervan veilig gebruik maken, waarbij alle RIVM-regels in acht worden genomen. De Gouden koets rijdt van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Een telefoontje naar 06-12328650 voldoet om de koets voor te laten rijden.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten