Afbeelding
Foto: Shutterstock
Aangeboden door mokken.nl

Geef een origineel cadeau

Algemeen 95 keer gelezen

Het valt niet mee om bij een relatiegeschenk iets leuks te bedenken, vaak kom je toch in de hoek terecht met de aanstekers, pennen, notitieblokjes of meer van deze dingen. Ze worden in de meeste gevallen even gebruikt, en verdwijnen dan in de lade om er vervolgens uit te komen als de lade wordt opgeruimd. Met een mok bedrukken heb je een origineel relatiegeschenk wat wel wordt gebruikt, bij iedere kop koffie of thee wordt de mok gebruikt. Maar andere dranken kun je met de mok ook drinken, feit is dat de hele dag gebruik wordt gemaakt van de mok. Iedereen die het kantoor binnenstapt ziet de mok van jouw bedrijf op het bureau staan.

Maak reclame op evenementen en beurzen

Reclame maken voor je winkel of bedrijf is altijd goed, niets werkt beter dan iets cadeau te doen aan bezoekers of klanten. Met een mok bedrukken kun je wel je bedrijf bekender maken, je kunt ervoor kiezen om als promotie een leuke tas te maken met presentjes en de mok erin. Grote kans dat de toekomstige klanten een keer een bestelling doen in je shop, in ieder geval heb je bereikt dat je mok ergens in Nederland in de huiskamer op de tafel staat. Naast de mok is een leuke moderne kop en schotel ook erg leuk om cadeau te doen, verschillende teksten en afbeeldingen kun je erop laten drukken. 

Mokken voor iedereen

Waar de een houdt van een lekkere grote mok om ook zijn melk in te drinken, vind de ander een kleiner model leuk voor de koffie en de thee. Een mok bedrukken is niet aan een formaat gebonden, je kunt ieder kopje of beker hoe klein deze ook is laten bedrukken bij mokken.nl. Voor een restaurant is het ideaal als er kop en schotels bedrukt kunnen worden die niet te groot van formaat zijn, de afbeelding of letters op de kop zullen worden aangepast zodat je een perfecte uitstraling krijgt. Wil je meer informatie hierover neem dan contact op met een van de medewerkers.

Verpak de mokken in een cadeauverpakking


Wil je een beetje luxe voor de dag komen met een mok laten bedrukken, verpak de mok in een luxe cadeauverpakking. Je straalt als bedrijf niet alleen meer uit, ook de mok komt er veel mooier uit. Wie wil er nu niet als bedrijf professioneel voor de dag komen, maak met de mok indruk dan weet je zeker dat deze niet ergens in een kast verdwijnt. Op deze manier laat je ook aan je relaties of bezoekers zien dat zij belangrijk voor jouw bedrijf zijn. Kies voor een leuke unieke tekst of afbeelding om te beginnen met het mooiste geschenk om cadeau te geven.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Provincie Utrecht werkt als aandeelhouder mee aan oplossingen overvol elektriciteitsnet Nieuws 22 uur geleden
Afbeelding
Werkgroep Dementievriendelijk IJsselstein zoekt trainers Nieuws 28 mrt, 07:09
Afbeelding
Jong en oud hebben veel plezier met het maken van paasstukjes Nieuws 27 mrt, 18:17
Afbeelding
Komst en vertrek spelers Montfoort SV'19 Nieuws 27 mrt, 16:41
• Carla Post wilde een speeltuin voor álle kinderen.
Tien jaar speeltuin Kloosterplantsoen Nieuws 27 mrt, 08:54
Afbeelding
RMN: gewijzigde dienstverlening rondom Pasen Nieuws 27 mrt, 08:38
Afbeelding
Keukenbrand aan Lanceerplaats in IJsselstein 112 26 mrt, 21:03
• Gijs (l) en Bram hopen veel geld op te halen voor KiKa.
Broers doen halve triathlon voor KiKa Nieuws 26 mrt, 07:10