<p>Thea en Nico Vroone vieren hun gouden huwelijksjubileum in etappes met de (klein)kinderen. Van burgemeester Van Domburg ontvingen ze bloemen en een videoboodschap.</p>

Thea en Nico Vroone vieren hun gouden huwelijksjubileum in etappes met de (klein)kinderen. Van burgemeester Van Domburg ontvingen ze bloemen en een videoboodschap.

(Foto: Lysette Verwegen)

Gouden echtpaar Vroone kent elkaar al héél lang...

  •   keer gelezen

Een jubilerend bruidspaar bezoeken is nog steeds niet mogelijk, maar de bloemen en persoonlijke videoboodschap van burgemeester Van Domburg namens de gemeente, werden ook door het gouden bruidspaar Vroone erg op prijs gesteld.


IJSSELSTEIN - Nico en Thea Vroone vieren hun 50-jarig huwelijk in kleine etappes en hun kinderen zorgden voor een versierd huis. Het paar trouwde op 6 april in 1971 in Amsterdam, nadat ze elkaar ontmoet hadden op een verjaardag van wederzijdse vrienden. Daar bleek dat ze als kleine kinderen al in dezelfde speeltuin speelden. “Maar op die verjaardag viel ze als een blok voor me”, vertelt de bruidegom. Een jaar later verhuisden ze naar IJsselstein - ‘Wel even wennen’ - eerst naar een dienstwoning van de brandweer en in 1981 naar het appartement waar ze nu al 40 jaar - ook een jubileum - met plezier wonen. Nico werkte bij de gemeente IJsselstein en daarna bij diverse bedrijven als voorman gas- en waterfitter. Zijn bruid werkte ruim 25 jaar in de thuiszorg. Tegenwoordig geniet het paar van hun tuin en de camping en van hun drie kinderen met aanhang en de drie kleinkinderen, waarvan de jongste inmiddels 16 jaar is. Het geheim van een gelukkig gouden huwelijk: “Geven en nemen”, zeggen ze eensgezind.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten