<p>Team The Readshop - met Stephan Mulder in het midden - is er klaar voor: de tweede IJsselsteinse puzzel. Uniek en lekker moeilijk; voor uren puzzelplezier.&nbsp;</p>

Team The Readshop - met Stephan Mulder in het midden - is er klaar voor: de tweede IJsselsteinse puzzel. Uniek en lekker moeilijk; voor uren puzzelplezier. 

(Foto: Lysette Verwegen)

De tweede puzzel met al het moois van IJsselstein

  •   keer gelezen

Wegens succes geprolongeerd: IJsselstein in duizend stukjes, of beter: een tweede puzzel met al het moois dat de stad te bieden heeft. Ditmaal geen kroeginterieur met IJsselsteinse details, maar de verlichte Gerbrandytoren als stralend middelpunt van IJsselsteinse items.


IJSSELSTEIN - Wie de eerste puzzel gemist heeft of voor wie toe is aan een nieuwe uitdaging verschijnt half mei een tweede puzzel. “De eerste puzzel was binnen no time uitverkocht”, aldus Stephan Mulder, ondernemer van The Readshop. Hij besloot een tweede puzzel te ontwerpen, wederom in een oplage van vijfhonderd stuks. “Een uitdaging voor de puzzelaars, want de blauwe lucht van het middenstuk is knap moeilijk.”
De titel van de puzzel: Trots op IJsselstein. Er is van alles op te zien waar IJsselsteiners trots op zijn: van monumenten, de stadspoorten en oude foto’s tot het logo van de IJVO. Hij heeft bewust niet gewacht tot het einde van het jaar. “Door de coronamaatregelen zit iedereen nog steeds veel thuis en puzzelen blijft een populair tijdverdrijf.”
De puzzel kost 19,95 euro en kan - net als boeken of tijdschriften - besteld worden via een mail naar: ijsselstein@readshop.nl of telefonisch via: (030) 6874129 of 06-14600602.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten