<p>Burgemeester Danny de Vries opende vrijdag 2 april officieel het nieuwe pand van de YellowBellies. Danny Muijs en Mark van Bentum kijken toe.</p>

Burgemeester Danny de Vries opende vrijdag 2 april officieel het nieuwe pand van de YellowBellies. Danny Muijs en Mark van Bentum kijken toe.

(Foto: Margreet Nagtegaal)

Een droom van een kinderopvang

  •   keer gelezen

Het is genieten als je rondloopt in het compleet verbouwde pand van OVS. De YellowBellies kregen een prachtige locatie.


Oudewater - De verbouwing had meer tijd, geld en energie gekost dan de eigenaars Mark van Bentum en Danny Muijs aanvankelijk hadden bedacht. Maar het resultaat is geweldig! Het oude pand van OVS heeft voor beiden een grote emotionele waarde legt Mark uit. “We hebben als kleine jochies hier zo vaak gevoetbald. En nu is het van ons!” Helaas kon de opening vanwege de coronamaatregelen niet groots gevierd worden. Ouders, personeel en belangstellenden konden via social media meekijken en kregen een digitale rondleiding door het pand. Zelfs een drone was ingezet voor lucht opnames. Burgemeester Danny de Vries sprak voordat hij het geel/zwarte lintje doorknipte de initiatiefnemers toe. “Jullie droom komt uit. Prachtig dat Oudewater de enige buitenspeelse opvang van Nederland heeft.” Hij kende vanuit zijn jeugd het plezier van buitenspelen. Ook de medewerkers mochten bij veel keuzes meedenken en staan te trappelen om dinsdag 6 april te beginnen. Het kindercentrum werd nu overladen met cadeaus en felicitaties. In augustus bestaan de YellowBellies 10 jaar. Hopelijk kan dat extra uitbundig gevierd worden.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten