<p>Een zonnige en kleurrijke straat in het groene IJsselveld-West. Maar is het ook de leukste straat van IJsselstein?</p>

Een zonnige en kleurrijke straat in het groene IJsselveld-West. Maar is het ook de leukste straat van IJsselstein?

(Foto: Karin Doornbos)

Woon jij in de leukste straat van IJsselstein?

  •   keer gelezen

Wat maakt een straat fijn om in te wonen? Leuke buren? Saamhorigheid en gezelligheid? Of misschien veel groen en speelgelegenheid voor de kinderen? Makelaarskantoor Van Oord is op zoek naar de leukste straat van IJsselstein. Komt jouw straat hier voor in aanmerking? Meld je dan snel aan.


IJsselstein - Het afgelopen jaar heeft veel van iedereen gevraagd. “Tijd voor iets leuks”, dachten ze bij Van Oord. Om de inwoners van IJsselstein een hart onder de riem te steken, bedacht het makelaarskantoor een mooie actie: van 22 april tot 20 mei kan iedereen zijn of haar straat nomineren als Leukste Straat van IJsselstein. Hoe werkt het? Ga naar de Facebookpagina of het Instagramaccount van het kantoor en laat daar weten wat jouw straat leuk, uniek of bijzonder maakt, en waarom deze in aanmerking komt voor de titel.

Uit alle inzendingen trekt Van Oord vervolgens de winnaar. Die straat wordt op 28 mei verrast met een klein feestje in de vorm van een Foodtruck met lekker eten voor alle bewoners van de winnende straat. Alles wordt uiteraard helemaal coronaproof georganiseerd!

Info en aanmelden: www.facebook.com/vanoordmakelaardij / www.instagram.com/vanoordmakelaardij

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten