<p>Het eerste uitje met de ZenderExpress werd een feestje voor passagiers en vrijwilligers: na maanden bijna als vanouds een mooie autorit maken en lunchen aan het Veluwemeer.&nbsp;</p>

Het eerste uitje met de ZenderExpress werd een feestje voor passagiers en vrijwilligers: na maanden bijna als vanouds een mooie autorit maken en lunchen aan het Veluwemeer. 

(Foto: ZenderExpress)

ZenderExpress rijdt weer

  •   keer gelezen

IJSSELSTEIN - Na bijna tien maanden kunnen de deelnemers van de ZenderExpress eindelijk weer genieten van een dagje uit. Vorige week werd de eerst tocht gemaakt: via een mooie rit door de bossen van Soest en Baarn naar een terras aan het water van het Veluwemeer waar geluncht werd. “Het werd bijna een feestdag, niet alleen voor de gasten, maar ook voor onze vrijwilligers”, aldus voorzitter Henk ter Horst. “We hebben zo lang uitgekeken naar deze eerst rit na alle beperkende coronamaatregelen.” Deze maand bestaan de uitjes vooral uit een toertje met onderweg een gezellig terrasbezoek. “We gaan ervan uit dat er in juni nog meer mogelijk wordt, als hopelijk de musea, buitenactiviteiten en restaurants weer openen. We willen graag naar de tuinen van Appeltern en kersen eten in Cothen.” Dat de deelnemers blij zijn dat ze weer mee kunnen blijkt wel: bijna alle ritten in mei zijn volgeboekt. Wie het programmaboekje voor juni wil ontvangen kan mailen naar: info@zenderexpress.nl of kijken op: www.zenderexpress.nl.


Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten