In Between Café: ‘Hoogsensitief en gezond naar je werk’

  •   keer gelezen

IJSSELSTEIN - In Between Café IJsselstein houdt op woensdag 30 juni weer een online bijeenkomst voor én door werkzoekenden. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan of werkopdracht? Laat je dan inspireren. 


Dit keer aandacht voor de workshop ‘Hoogsensitief en gezond naar je werk’ door Regina Wolf. Ongeveer een op de vijf mensen is hoogsensitief. Herken jij je in hoogsensitief zijn? Je merkt veel nuances en details en beleeft het leven intens. Je kunt je snel opladen in de natuur of bij het horen van mooie muziek. Je bent sneller dan anderen overprikkeld en houdt van rust en stilte.

Herkenbaar?  Meld je dan snel aan voor deze gratis workshop. Tijdens deze interactieve workshop wordt gepraat over: Wat betekent hoogsensitief zijn voor je werk en waar moet je rekening mee te houden als je een baan zoekt?Wat betekent het voor je eetgewoonte? Welke voeding is gezond en wat kun je beter vermijden?

Voedingscoach

Regina Wolf is HSP- en voedingscoach. Zij begeleidt mensen in hun ontwikkeling als hoogsensitief mens en zij begeleidt mensen naar een gezond voedingspatroon.

Deelname aan deze online workshop is gratis. Aanmelden kan via de website www.inbetweencafe.nl

Het programma start om 9.15 uur en duurt tot 11.30 uur.

Over In Between Café

In Between Café is een onafhankelijke vrijwilligersorganisatie, die maandelijks netwerkbijeenkomsten organiseert in verschillende steden. Werkzoekenden kunnen er diverse workshops volgen waar ze elkaar inspireren en motiveren richting een nieuwe baan of opdracht.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten