Foto:
aangeboden door horloge.nl

Wat zijn de mooiste dames horloge trends van 2021?

  •   keer gelezen

In de modewereld is het constant een komen en gaan van trends. Dit is ook het geval op het gebied van dames horloges. Ben je op zoek naar een nieuwe polshorloge? Het is dan dus zeker verstandig om rekening te houden met wat op het moment trendy is. Hierdoor zul je een hip horloge dames kopen dat precies past bij de mode die anno 2021 zo hot en populair is. Natuurlijk hoef je dit niet beslist te doen. Je kunt er juist ook voor kiezen om een horloge aan te schaffen die altijd in de mode zal blijven, al kiezen de meeste vrouwen liever voor een exemplaar dat echt bij de trends past die genoemd worden in dit artikel. 


Tweekleurige horloges 

Tweekleurige horloges combineren meestal stalen wijzerplaten en/of armbanden met gouden accenten voor een meer veelzijdige look. Deze stukken zien er hartverwarmend retro uit en tonen echt waarom het mengen van metalen zo mooi is. Hiervan zijn ondertussen al veel verschillende modellen op de markt te vinden. Over het algemeen zul je zien dat een tweekleurige horloge een grijze toon combineert met gouden details, maar dat hoeft natuurlijk niet beslist het geval te zijn. Er zijn namelijk ook andere kleuren die gebruikt worden bij zulke horloges. Je moet daarom zelf beslissen welke variant jij het mooiste vindt, al moet het natuurlijk ook goed passen bij je kledingstijl. Met een zilveren en gouden tweekleurige horloge zul je normaal gesproken nooit de plank misslaan. Dit komt doordat deze kleuren een goede synergie hebben en daardoor zorgt voor een indrukwekkende look.

Een beetje kleur

Kleur is altijd een associatie geweest met geluk, plezier en positiviteit. Het combineren van kleur in een horlogeontwerp is bijzonder optimistisch, maar zal een neutrale look opfleuren en die laatste touch toevoegen om je outfit compleet te maken. Over het algemeen heeft een dames horloge natuurlijk niet heel veel kleur, maar op het moment is het trendy om toch te kiezen voor een exemplaar wat kleur heeft. Dit kan bijvoorbeeld verwerkt worden in de wijzerplaat. Gucci heeft bijvoorbeeld een horloge voor vrouwen op de markt gebracht waarbij de wijzerplaat een roze parelmoerkleur heeft gekregen. Dit zorgt voor wat kleur, terwijl het ook perfect past bij de rest van het metalen horloge. 

Minimalistische stijl

De minimalistische stijl is ondertussen al jaren populair bij interieurs van huizen, maar ook bij dames horloges begint dit steeds populairder te worden. Sterker nog, de minimalistische stijl bij horloges mag ondertussen gerust een trend genoemd worden. Horloges hoeven namelijk niet per se complexe en dimensionale ontwerpen te hebben om speciaal om iemands pols te voelen, wat de minimalistische modellen duidelijk laten zien. Deze horloges moeten echt een klassieke en tijdloze uitstraling hebben, terwijl hun ontwerp ook relatief eenvoudig moet zijn. Dit zorgt ervoor dat het horloge een perfecte aanvulling is op je outfit, wat het geval is bij alle kleding die je draagt. Zulke horloges hebben namelijk een veelzijdig karakter waardoor ze er bij alles goed uitzien.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten