<p>Clarie van de Langenberg ontving 268 euro voor de activiteiten van Eetbaar IJsselstein: de vrijwilligersclub die onder meer de Historische Kruidentuin en de Hooghe Camptuin verzorgt. (Ingezonden foto)</p>

Clarie van de Langenberg ontving 268 euro voor de activiteiten van Eetbaar IJsselstein: de vrijwilligersclub die onder meer de Historische Kruidentuin en de Hooghe Camptuin verzorgt. (Ingezonden foto)

(Foto: )

Statiegeld voor het goede doel: Eetbaar IJsselstein

  •   keer gelezen

Statiegeld voor het goede doel: Eetbaar IJsselstein


IJSSELSTEIN - De week begon goed voor Eetbaar IJsselstein; met een financieel extraatje van 268 euro, het resultaat van een statiegeldactie bij Albert Heijn aan het Basiliekpad. In juni doneerden veel klanten van de supermarkt via de emballagezuil hun statiegeld aan het IJsselsteinse goede doel. Zaterdag overhandigde medewerker Linda de cheque aan Clarie van de Langenberg van Eetbaar IJsselstein.
“Het eerste dat we met het geld gaan doen is een aantal nieuwe kastanjeboomstammen aanschaffen voor de pergola in de tuin. Daar zijn een aantal boomstammen aan vervanging toe, en de pergola is de trots van onze tuin. Zo groeit er op het moment een prachtige rode klimroos overheen. Hovenier Hans van @Natuur, Groen & Beleving heeft de pergola ontworpen en zal ons helpen met het opknappen ervan. Een mooie dag voor de tuinen van Eetbaar IJsselstein”, aldus een blije Clarie. “Dank aan de klanten en Albert Heijn!”

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten