<p>Overal in het land wordt nog altijd (terecht) stilgestaan bij het werk van de vele Nederlandse veteranen uit oorlogs- en vredestijd. &#39;De slag om de Schelde&#39; is er een mooi voorbeeld van.</p>

Overal in het land wordt nog altijd (terecht) stilgestaan bij het werk van de vele Nederlandse veteranen uit oorlogs- en vredestijd. 'De slag om de Schelde' is er een mooi voorbeeld van.

(Foto: )

Film ‘Slag bij Schelde’ speciaal voor veteranen

  •   keer gelezen

Film ‘Slag bij Schelde’ speciaal voor veteranen


MONTFOORT - Na de coronaperiode pakt de stichting Veteranen Lopikerwaard de draad weer op met een speciale veteranenbijeenkomst op zaterdag 10 juli in Woerden waar een exclusieve voorstelling voor veteranen wordt gedraaid van De slag om de Schelde. Veteranen zijn vanaf 09.30 uur welkom voor een kop koffie in de bioscoop Annex Cinema aan de Rosmolenweg 1 in Woerden. De film begint om 10.00 uur, na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje even bij te praten. De film is voor veteranen en hun introducé gratis toegankelijk. Ook kunnen veteranen die nog niet in het bezit zijn van het boekje Verhalen van Veteranen uit de Lopikerwaard het boekje hier ophalen. Aanmelden voor veteranen met maximaal één introducé is verplicht via e-mail: info@veteranen-lopikerwaard.nl of telefonisch: 06-23408418. Na aanmelding ligt het plaatsbewijs een half uur voor aanvang van de film bij de kassa klaar.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten