<p>WIL start na de zomer weer een nieuwe cursus Omgaan met geld. Deelnemers leren hun geldzaken op orde te krijgen &eacute;n te houden.</p>

WIL start na de zomer weer een nieuwe cursus Omgaan met geld. Deelnemers leren hun geldzaken op orde te krijgen én te houden.

(Foto: )

Cursus Omgaan met geld bij WIL, doe mee!

  •   keer gelezen

regio - Overzicht en inzicht krijgen in geldzaken. Dat kan voor iedereen grote problemen in de toekomst voorkomen. WIL start na de zomer weer een nieuwe cursus Omgaan met geld.


 Deelnemers leren hun geldzaken op orde te krijgen én te houden. Oók als het inkomen verandert of de kosten oplopen. De cursus is gratis toegankelijk voor alle inwoners van Houten, Lopik, Nieuwegein en IJsselstein. WIL zorgt dat de cursus aansluit bij de persoonlijke vragen van de deelnemers. Zij geven aan wat ze willen leren en waar ze hulp bij nodig hebben. Zo kunnen ze bijvoorbeeld leren hoe ze beter om kunnen gaan met weinig geld. Of hoe ze hun financiële administratie bij kunnen houden. Er is ook ruimte voor advies en tips om te bezuinigen of informatie over allerlei financiële zaken. Het gaat om vijf bijeenkomsten, afwisselend in de ochtend of avond in het Stadshuis van de gemeente Nieuwegein. Aanmelden: 030 7022300.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten