<p>SWA start actie om te koken voor een ander.</p>

SWA start actie om te koken voor een ander.

(Foto: nl.123rf.com)

SWA start actie om te koken voor een ander

  •   keer gelezen

ALBLASSERDAM • Met de actie ‘koken voor een ander’ wil Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) mensen die het hard nodig hebben helpen aan een maaltijd. SWA is op zoek naar Alblasserdammers die eenmaal per week een maaltijd willen koken voor onder anderen eenzame ouderen.


Voor de meeste mensen is het logisch dat er elke dag een gezonde en lekkere maaltijd op tafel staat. Maar dit geldt niet voor iedereen. Sommige mensen hebben zelf niet de (financiële) middelen om voor een maaltijd te zorgen. Of ze zijn beperkt in hun bewegingen. Gedacht kan ook worden aan eenzame ouderen, minderbedeelden en mensen die beperkt zijn in vervoer.

Met deze actie roept de Alblasserdamse stichting mensen op om één of twee maaltijden extra te koken en de maaltijd te bezorgen. “Juist in deze tijd is het goed om naar de kwetsbare mensen om te kijken en op een simpele manier een bijdrage te leveren”, redeneert de SWA.

Aanmelden

Het initiatief is gekomen vanuit een bewoner. De SWA helpt met de coördinatie hiervan en doet een oproep via kranten en social media. Voor meer informatie en aanmelden voor deze actie: j.jansen@stichtingwelzijnalblasserdam.nl of bel naar Jantien Jansen via 078-2021220.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten