Foto: Pixabay

Vrouwen in IJsselstein vanuit auto beschoten met airsoftwapen

  •   keer gelezen   112

IJSSELSTEIN • Op de kruising van de Utrechtseweg met de Beneluxweg in IJsselstein zijn twee vrouwen vanuit een passerende auto beschoten met een zogeheten airsoftwapen. Een van hen werd geraakt. Zij liep lichte verwondingen op.


De twee 20-jarige vrouwen stonden in de nacht van dinsdag 24 op woensdag 25 augustus rond 00.50 uur bij de kruising met elkaar te praten toen zij plotseling uit een passerend voertuig werden beschoten. Airsoftwapens, ofwel balletjespistolen, zijn gas- of veerdrukwapens om 6 millimeter grote plastic balletjes af te schieten. Deze wapens lijken exact op echte wapens.

De verdachten kwamen uit de richting van de Zomerdijk en sloegen met hun auto rechtsaf op de Beneluxweg in de richting van de Baronieweg. Van de inzittenden in de auto is alleen bekend dat het om mannen ging. De auto waarin de verdachten reden betrof een klein model in de kleur grijs.

De politie is op zoek naar de identiteit van de verdachten.

De politie is voor het onderzoek dringend op zoek naar getuigen en mogelijke camerabeelden. Dit kunnen ook dashcambeelden zijn van een passerende auto. Mocht u getuige zijn geweest van dit incident of beschikken over bruikbare camerabeelden, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Ad Velders
Redactiecoördinator Het Kontakt Zenderstreeknieuws
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten