Foto: Roy Verkerk - JS Multimedia

Twee broers komen om het leven bij frontale botsing in IJsselstein

  •   keer gelezen   112

IJSSELSTEIN - Bij een ongeval op de Weg der Verenigde Naties in IJsselstein zijn vrijdagavond twee doden gevallen. Een taxibusje en een personenauto botsten frontaal op elkaar.


De botsing gebeurde rond 19:30 uur op de Weg der Verenigde Naties (N210) ter hoogte van de Kamerlingh Onneslaan. De personenauto zou op de verkeerde weghelft zijn beland en op de taxi zijn gebotst. De twee inzittenden van de personenauto zijn aan hun verwondingen overleden.

De bestuurder van de taxi is naar het ziekenhuis vervoerd, maar heeft geen ernstige verwondingen.

De weg werd afgezet voor onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

UPDATE:
Een van de slachtoffers van het dodelijke ongeluk in IJsselstein is het 16-jarige Ajax-speler Noah Gesser. Een woordvoerder van Ajax heeft dit bevestigd. Ook zijn 18-jarige broer Isay  kwam om het leven.

De IJsselsteinse voetbalvereniging IJFC meldt op haar website diep geraakt te zijn door deze trieste gebeurtenis. Isay en Noah begonnen bij IJFC hun carrière in respectievelijk de F1 en de E1. ‘’Gezien hun exceptioneel talent en motivatie bleef dit niet onopgemerkt waardoor hun verblijf op Groenvliet beperkt bleef tot enkele seizoenen. Isay keerde twee jaar geleden terug op het vertrouwde en warme IJFC- nest en speelde in de JO19-1. De liefde voor het spel bracht ook Noah regelmatig ‘thuis’ als hij in zijn vrije tijd aan zijn balgevoel en conditie kwam werken. We gaan ze beide enorm missen.’’


Bij het ongeluk aan de #Laan der Verenigde Naties in #IJsselstein zijn een taxibusje en een auto met de voorkant op elkaar gebotst. De twee mannen die in de auto zaten zijn helaas aan hun verwondingen overleden. De weg is nog steeds afgezet, omdat er onderzoek wordt gedaan.

— Politie Utrecht (@PolitieUtrecht) July 30, 2021

De Weg der Verenigde Naties (N210) is in beide richtingen afgesloten tussen het Nelson Mandelaplein en het Moeder Teresaplein wegens technisch onderzoek na een auto-ongeluk. De afsluiting zal de komende uren duren.

— Gemeente IJsselstein (@gem_ijsselstein) July 30, 2021
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten