Afbeelding

Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein Lopik

Algemeen 287 keer gelezen

IJSSELSTEIN / LOPIK • De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 100 verschillende organisaties. Deze keer schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

Theater Pantalone zoekt:

Coördinator kleding
Het coördineren van de teams die momenteel uit 12 personen bestaan, die zorgen voor de kleding voor producties van Kwibus. Tevens overleg met regisseurs van de verschillende producties. De tijdsbesteding zal 3-4 uur per week zijn. Uren zijn flexibel in te vullen naar eigen inzicht.

Lichttechnicus

Het verzorgen van het geluid bij voorstellingen van Theaterstichting Kwibus in Theater Pantalone of bij de eigen programmering van Theater Pantalone. Voor het licht ben je voornamelijk bezig met het maken van een lichtplan, lampen ophangen en stellen (richten), programmeren van lichtstanden, en de uiteindelijke bediening tijdens de voorstelling. Je bent beschikbaar in de weekenden en soms doordeweeks.

Bestuurslid

Theater Pantalone wordt bestuurd door de Stichting Beheer Pantalone, de stichting die ook de eigenaar is van het gebouw. Het besturen en het beleid bepalen voor Pantalone, contact met vrijwilligers en de verschillende vrijwilligersgroepen (techniek, horeca, schoonmaak, PR), contact naar buiten (o.a. sponsors), contact met huurders.

Stichting Yselvaert IJsselstein zoekt:

Schippers voor de rondvaartboten

Het verzorgen van een grachtenvaart op zaterdag en/of zondag (1 dag per 3 weken) en daarbij vertellen over historisch IJsselstein. Op donderdag en/of vrijdag dagtochten varen naar Lopikerkapel of Marnemoende (1 dag per 2 weken).

Stichting Rijpickerwaard zoekt:

Medewerker tuinonderhoud

Het wekelijks, op vrijdag, onderhouden  van de tuinen. Ochtend, middag of hele dag of ander dagdeel is bespreekbaar. Tuingereedschap, grasmaaier, bosmaaier e.d. is aanwezig. Enige kennis van hovenierswerkzaamheden is gewenst.

Stichting Prago zoekt:

Ondersteuner bij onderwijs aan moeilijk lerende volwassenen

U helpt – samen met de docent – cursisten met bijvoorbeeld een leerachterstand of een licht verstandelijke of psychische beperking met lees- en schrijfoefeningen of met werken op de computer.

Stichting Met je hart zoekt:

Vrijwilliger voor het in contact brengen van ouderen

Met je hart heeft inmiddels door het hele land stamtafels waar iedere maand een vast clubje ouderen van max. 6 deelnemers samen met twee vrijwilligers van de stichting komt eten. Omdat de ouderen elkaar regelmatig zien ontstaat er écht contact en nieuwe vriendschappen.

AxionContinu zoekt:

Hospice zorgvrijwilligers

In Hospice IJsselstein is er plaats voor 5 terminale gasten. Het team van Hospice IJsselstein streeft ernaar om de laatste periode van het leven van de gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Men is op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen in de zorg voor de gasten. U helpt mee met de lichamelijke verzorging, u verzorgt het ontbijt, de lunch en de koffie en thee. Daarnaast heeft u ook een gastvrouw/heer functie. U ontvangt bezoek en heeft een luisterend oor voor de gasten en hun familieleden.

Hospice kookvrijwilligers

Gasten van de hospice worden verzorgd door een verzorgende/verpleegkundige en een zorgvrijwilliger. Elke dag wordt er voor de gasten van Hospice IJsselstein naar hun wens gekookt door kookvrijwilligers. Het zijn geen grote porties maar het moet vooral lekker zijn.

Contact:

Bezoekadres en openingstijden: Bibliotheek  Lek & IJssel Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein. Aanwezig:  woensdag en donderdag van 10.00-12.00 uur . Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Droomdag voor 9-jarige Theodoor uit IJsselstein Nieuws 21 uur geleden
• Er kon ook volop geknutseld, getekend, gekleurd en geschilderd worden.
IJsselveld-Oost viert zijn buurtfeest Nieuws 21 uur geleden
• De ondertekening van de overeenkomst.
Onderwijsbegeleiding voor álle kinderen met Fit4talent in Bibliotheek IJsselstein Nieuws 21 uur geleden
Afbeelding
Op & Top Vrouw bij Sisters Event in Dorpshuis Benschop Nieuws 23 uur geleden
• Twee van de winnaars. In totaal waren er 36 bekers te vergeven.
Prijzenregen tijdens clubkampioenschappen Apollo Sport 22 apr, 11:45
Afbeelding
IJsseloever Dames 1 nog niet uit gevarenzone Sport 22 apr, 09:09
Afbeelding
Montfoort SV'19 pakt broodnodige punten, IJFC verrast sterk PVCV en ander voetbal Sport 22 apr, 08:50
• Wethouder Jonkers monteert laatste routebordje.
Nieuwe fietsroute voor Montfoorts verkeersexamen Nieuws 21 apr, 09:00