Bekerwedstrijd tussen Montfoort SV'19 en het IJsselsteinse IJFC. Eindstand 3-1.
Bekerwedstrijd tussen Montfoort SV'19 en het IJsselsteinse IJFC. Eindstand 3-1. Foto: Paul van den Dungen

Montfoort SV’19 klopt IJFC in blessuretijd

Sportt 399 keer gelezen

MONTFOORT / IJSSELSTEIN - Zaterdageersteklasser Montfoort SV’19 had in zijn eerste bekerwedstrijd de grootste moeite om buurman IJFC te verslaan. De 3-1 zege kwam pas tot stand in de extra tijd.

Bart Roelofs zette de Montfoortse thuisclub vlak voor rust op voorsprong. De IJsselsteinse zaterdagtweedeklasser bood na de theepauze goed tegenstand en via Robin Dambroek kwam IJFC verdiend op gelijke voet. Pas in blessuretijd maakten Don Mimpen en Emrie Bakker het verschil door twee goals kort achter elkaar.

Benschop speelde in en tegen Zaandam met 3-3 gelijk. David Verweij (strafschop) en Lucas van Dam zetten Benschop tot twee keer toe op voorsprong. Net voor de rust voel voor Zaandam op gelukkige wijze door een van richting veranderd schot de gelijkmaker. In de tweede helft verhoogde de thuisclub de druk en nam met 3-2 de leiding. Benschop herstelde zich en een kwartier voor tijd schoot Patrick Maton de Benschoppenaren verdiend langszij.

Redactiecoördinator Het Kontakt Zenderstreeknieuws

Gemeente Lopik erkent onduidelijke communicatie over gekapte bomen bij Zeldenrust Nieuws 3 uur geleden
Gert Kruys per direct weg bij Montfoort SV'19 Sport 4 uur geleden
Kabouters zijn meer dan welkom op basisschool De Trekvogel in IJsselstein Nieuws 6 uur geleden
Gemeente vraagt inwoners mee te denken over herinrichting Benschop Nieuws 13 uur geleden
• De Nieuwegeinse band Dutchicana is één van de finalisten.
Vier bands strijden om titel Fulco's Battle of the Bands 2024 Nieuws 20 uur geleden
Ook Cals College geraakt door cyberaanval leverancier van boeken Nieuws gisteren
Donaties maken AED op scoutingclubgebouw in IJsselstein mogelijk Nieuws 17 apr, 11:17
PvdA IJsselstein wil een solidariteitsfonds voor basisscholen Nieuws 17 apr, 10:13