Afbeelding

VIVES Heren 1 blijft winnen!

Algemeen 72 keer gelezen

De eerste wedstrijd op vrijdagavond diende zich aan voor Heren 1. Aspasia was de tegenstander, het schept altijd een band als het team waar tegen je speelt ook een ietwat vreemde naam draagt. Enige research leert ons dat Aspasia in de Griekse oudheid leefde en een concubine (een soort side-chick) was van Perikles, een staatsman die aan de macht was tijdens de gloriejaren van het oude Griekenland. Aspasia was zeker geen profiteur, zij runde namelijk haar eigen bordeel en was volgens de legende niet te beroerd om zelf ook wat klanten van diensten te voorzien. Totaal nutteloos natuurlijk voor een wedstrijdverslag, maar als een vereniging naar een hoer is vernoemd is dat natuurlijk een weetje wat we jullie niet kunnen verzwijgen.

De sporthal in Koudekerk aan de Rijn was een uitdaging om in te spelen; erg rumoerig en weinig ruimte aan de tribunekant. Vives begon dan ook wat onwennig aan de 1ste set waarin gestart werd met Thijme, Remco, Thijs, Mitchel, Tom, Joël en Hylke op de libero positie. Addie zat nog geblesseerd aan de kant en Frank zat ziek thuis. De mannen hadden in de 1ste set op 6-9 achter even een time-out nodig om daarna orde op zaken te stellen. Onder meer door een goede blokkering en een mooie serviceserie van Thijme werd de 1ste set met 25-17 gewonnen.

Nu kan ik als schrijver van dit stukje wel elke set apart gaan beschrijven maar in elke set kwam het er op neer dat Vives een flinke maat te groot was voor Aspasia. De 2e, 3e en 4e set werden achtereenvolgens gewonnen met 25-19, 25-13 en 25-18. Een uitstekend resultaat dus voor de mannen uit IJsselstein die nu bovenaan staan in de competitie met slechts 1 setje tegen. Aanstaande donderdag wordt er voor de beker gespeeld tegen Nesselande, 21:30 in de IJsselhal. Komt dat zien!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Provincie Utrecht werkt als aandeelhouder mee aan oplossingen overvol elektriciteitsnet Nieuws 28 mrt, 13:06
Afbeelding
Werkgroep Dementievriendelijk IJsselstein zoekt trainers Nieuws 28 mrt, 07:09
Afbeelding
Jong en oud hebben veel plezier met het maken van paasstukjes Nieuws 27 mrt, 18:17
Afbeelding
Komst en vertrek spelers Montfoort SV'19 Nieuws 27 mrt, 16:41
• Carla Post wilde een speeltuin voor álle kinderen.
Tien jaar speeltuin Kloosterplantsoen Nieuws 27 mrt, 08:54
Afbeelding
RMN: gewijzigde dienstverlening rondom Pasen Nieuws 27 mrt, 08:38
Afbeelding
Keukenbrand aan Lanceerplaats in IJsselstein 112 26 mrt, 21:03
• Gijs (l) en Bram hopen veel geld op te halen voor KiKa.
Broers doen halve triathlon voor KiKa Nieuws 26 mrt, 07:10