MSV’19 met ruime cijfers langs Ammerstolse Sport Vereniging.

Algemeen 59 keer gelezen

Montfoort - Met een ruime 6-1 zege op tegenstander Ammerstolse s.v. kon v.v. MSV’19 verdoezelen dat het één van de zwakste wedstrijden van dit seizoen speelde.

Weliswaar kwam de ploeg van trainer/coach Dennis Sluijk in de eerste helft via doelpunten van Jort van Geffen (na ruim een kwartier spelen) en Wouter Scholman (vlak voor rust) al op een 2-0 voorsprong, maar daar had het team vooral een attente en uitstekend keepende doelman Wesley Oostrom voor nodig, die als een leeuw zijn doel verdedigde en nog vóór rust zeker vier doelrijpe kansen van het bezoekende Ammerstol onschadelijk wist te maken.

Na rust tapte thuisclub MSV’19 uit een ander vaatje en was het bezoekende Ammerstol vooral bezig om te proberen dubbele cijfers in de nederlaag te voorkomen.

Jurgen van der Hoeven, opnieuw Wouter Scholman en Hugo Peters zetten de Montfoorters op een comfortabele 5-0 voorsprong, waarna de 6-0 een formaliteit leek toen de thuisclub een strafschop toegewezen kreeg, waarvoor doelman Wesley Oostrom naar voren werd gehaald. Zijn inzet vanaf de penaltystip spatte echter uiteen op de lat, waarna de doelman gedwongen werd om het veld als een haas over te steken teneinde een tegenstoot van Ammerstol te voorkomen, waarbij MSV’19 het geluk kende dat de doelman beter was in het voorkomen van doelpunten dan in het scoren ervan.

De 6-0 kwam er alsnog via Wouter Scholman, die een corner, genomen door Mark Kemp, binnenwerkte.

Hierna was het Ammerstol-spits Frank de Bruyn die een eretreffer namens zijn ploeg aantekende via de tweede penalty deze middag, die scheidsrechter van Paassen, volkomen terecht, toekende, ditmaal aan de bezoekers.

In de resterende paar minuten speeltijd kwamen er geen doelpunten meer, zodat de ontmoeting eindigde in 6-1 voor thuisclub MSV’19

Werkgroep Dementievriendelijk IJsselstein zoekt trainers Nieuws 16 uur geleden
Jong en oud hebben veel plezier met het maken van paasstukjes Nieuws 27 mrt, 18:17
Komst en vertrek spelers Montfoort SV'19 Nieuws 27 mrt, 16:41
Cheque voor 17e eeuws schilderijtje van vroegere burgemeester Montfoort Nieuws 25 mrt, 17:10