Stockfoto Persgroep

MSV’19 speelt gelijk

Algemeen 61 keer gelezen

Montfoort - Het begin van de wedstrijd tussen MSV’19 en Stolwijk was veelbelovend. Thuisclub MSV’19 kwam prima uit de startblokken en wist de bezoekers uit Stolwijk op eigen helft goed vast te zetten. Ook konden de voorwaartsen van MSV’19 zich een aantal prima kansen verschaffen, waardoor het erop leek dat de Montfoorters een gemakkelijke en ruime overwinning zouden gaan behalen.

Binnen het kwartier leek MSV-spits Jort van Geffen de stand op 1-0 te zetten, maar de goal werd geannuleerd wegens buitenspel. Enkele minuten later kwam de thuisclub toch aan een, op dat moment, verdiende voorsprong via een voorzet van verdediger Roy Gruters die met het hoofd in de verre hoek werd binnen-gewerkt door Wouter Scholman.

Hierna zakte de wedstrijd in tot bedenkelijk niveau.

MSV’19 moest inmiddels toezien hoe spits Van Geffen geblesseerd uitviel en werd vervangen door Kjeld Beerthuizen, waarmee de angel uit de aanval van MSV’19 grotendeels bleek te zijn weggehaald.

De rust werd weliswaar gehaald met de 1-0 voorsprong op het bord, maar het leek zich al af te tekenen dat het gebrek aan opbouw van een grotere voorsprong de thuisploeg nog lelijk zou opbreken, hetgeen ook gebeurde.

Moed puttend uit de kleine doelpuntenmarge had het bezoekende Stolwijk aan slechts één verre crosspass en een uitstekende afmaker van Rick Anker voldoende om de stand in evenwicht te brengen: 1-1.

In deze stand kwam verder geen verandering meer, zodat MSV’19 de laatste thuiswedstrijd van het jaar 2016 afsluit met een gelijkspel.

Provincie Utrecht werkt als aandeelhouder mee aan oplossingen overvol elektriciteitsnet Nieuws gisteren
Werkgroep Dementievriendelijk IJsselstein zoekt trainers Nieuws 28 mrt, 07:09
Jong en oud hebben veel plezier met het maken van paasstukjes Nieuws 27 mrt, 18:17
Komst en vertrek spelers Montfoort SV'19 Nieuws 27 mrt, 16:41