Martin Blom en echtgenote Wilma vieren hun jubileum met een nieuw logo en bijzondere aanbiedingen. FOTO: Lysette Verwegen
Martin Blom en echtgenote Wilma vieren hun jubileum met een nieuw logo en bijzondere aanbiedingen. FOTO: Lysette Verwegen

25-jarig JS Vloeren blij met al het vertrouwen

Algemeen 661 keer gelezen

IJsselstein - JS Vloeren bestaat 25 jaar. Dat wordt zaterdag 17 december gevierd met de onthulling van een nieuw logo en aantrekkelijke aanbiedingen in de ruime zaak aan de Industrieweg 38A op industrieterrein Lage Dijk.

Zo ontvangen klanten gratis witte MDF-plinten bij Hollandsche Vloeren; bij elke vierkante meter Royal Dutch Floor een gratis vierkante meter Beautifloor laminaat; een gratis ondervloer bij elke vierkante meter laminaat vloer en elke tiende tiende vierkante gratis bij een pvc vloer. Onder alle verkochte vloeren in december wordt ook een gratis interieuradvies van Linda Hunter verloot. Bestaande klanten ontvangen tien procent korting op alle onderhoudsproducten.

“Wij zijn blij met het vertrouwen dat onze klanten al 25 jaar in ons hebben”, vertelt Martin Blom. Hij kent elke hoekje van JS Vloeren al 25 jaar, waarvan de laatste 10 jaar als directeur. In het nieuwe logo is alles vervat waar JS Vloeren voor staat: “Ambacht, kwaliteit en specialiteiten: parket, laminaat en pvc.” Maar de specialiteiten reiken verder: “We leggen ook betonlook vloeren, renoveren trappen en maken schuifkasten op maat.”
En dan is er nog het zegel: ‘Sinds 1991’. “We zijn trots op de 25 jaar waarin we onze expertise hebben opgebouwd.” Dat komt ook terug in de houten vloeren van de uitgebreide collecties. “Vloeren die ook kunnen op een ondergrond met vloerverwarming. Maar dat vergt specialisme.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Komst en vertrek spelers Montfoort SV'19 Nieuws 22 uur geleden
• Carla Post wilde een speeltuin voor álle kinderen.
Tien jaar speeltuin Kloosterplantsoen Nieuws 27 mrt, 08:54
Afbeelding
RMN: gewijzigde dienstverlening rondom Pasen Nieuws 27 mrt, 08:38
Afbeelding
Keukenbrand aan Lanceerplaats in IJsselstein 112 26 mrt, 21:03
• Gijs (l) en Bram hopen veel geld op te halen voor KiKa.
Broers doen halve triathlon voor KiKa Nieuws 26 mrt, 07:10
Afbeelding
Cheque voor 17e eeuws schilderijtje van vroegere burgemeester Montfoort Nieuws 25 mrt, 17:10
Afbeelding
Overval op woning in Lopik blijkt poging tot oplichting update 25 mrt, 16:46
• Overhandiging van de cheque door Wob Scholtens, voorzitter van BCM aan Marjon de Jong van 't Bakkershuis
Succesvolle bridgeactie voor Bakkershuis Montfoort Nieuws 25 mrt, 16:00