De fusiecommissie: achter Marian van Schipstal, Henk Werkhoven, Gijsbert ten Hoeve, Gijsbert Klein, Patrick Kersbergen en Coby Lissenburg. Voor Mike Peelen, Ton Hendrikx en Thierry Bek. (Foto: PR)
De fusiecommissie: achter Marian van Schipstal, Henk Werkhoven, Gijsbert ten Hoeve, Gijsbert Klein, Patrick Kersbergen en Coby Lissenburg. Voor Mike Peelen, Ton Hendrikx en Thierry Bek. (Foto: PR) Foto: PR

MSV’19 en vv Montfoort benoemen fusiecommissie

Algemeen 367 keer gelezen

Zoals tijdens de Algemene Ledenvergaderingen van MSV’19 en v.v. Montfoort is besloten, hebben beide besturen van de leden het mandaat gekregen om de mogelijkheden te onderzoeken van een gezamenlijke voetbalvereniging op zaterdag.

Montfoort - Beide besturen hebben inmiddels leden afgevaardigd naar een zogenaamde fusiecommissie. Woensdag 10 oktober is deze commissie voor het eerst bijeen geweest om de eerste stappen te zetten naar een toekomstige fusie tussen MSV’19 en v.v. Montfoort. De commissie bestaat uit Gijsbert Klein, Coby Lissenburg, Henk Werkhoven en Mike Peelen namens MSV’19. Vanuit v.v. Montfoort nemen Patrick Kersbergen, Gijsbert ten Hoeve, Thierry Bek en Marian van Schipstal in de commissie zitting. Ton Hendrikx, huidig voorzitter van FC Ouderwater, is bereid gevonden de functie van onafhankelijk voorzitter te vervullen.
Een eerste doel is om een 6-tal subcommissies bemand te krijgen. De leden hiervan gaan zich buigen over thema’s als financiën, voetbaltechnische zaken, PR & sponsoring, accommodatiezaken, juridische zaken en cultuur en waarden binnen de vereniging. Hun bevindingen worden uitgewerkt in een definitief fusieplan dat aan de leden wordt voorgelegd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Thijme ontvangt de award van burgemeester De Graaf in bijzijn van kinderburgemeester Jessie Broekhuizen en jongerenwerker Yoeri Dudka
Enthousiaste Thijmen uit Benschop ontvangt Jongerenaward Nieuws 16 uur geleden
Afbeelding
Auto in brand op De Clinckhoeff in IJsselstein 112 24 apr, 14:21
Afbeelding
Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club Sport 24 apr, 09:17
• Marian, Henk en David nemen alvast een kijkje waar het spektakel plaats zal gaan vinden.
Rotary Lopikerwaard organiseert eerste drakenbootrace in IJsselstein Nieuws 24 apr, 03:10
• Sanne, Rachma en Rachel in de buurtkamer van Montfoort in de bibliotheek.
Montfoortse Buurtkamer helpt tegen eenzaamheid Nieuws 23 apr, 16:31
Afbeelding
Koeien wat later dan anders de wei in Nieuws 23 apr, 16:12
Afbeelding
Storing bij slagbomen IJsselbrug in Montfoort verholpen UPDATE 23 apr, 12:05
Afbeelding
Raad Montfoort stemt in met veertig flexwoningen aan de Bleek Nieuws 23 apr, 10:14