SPV ‘81 de minst gelukkige

Algemeen 308 keer gelezen

Rohda ‘76 – SPV ‘81 2-0

Het resultaat in het matige treffen tussen Rohda uit Bodegraven en SPV uit Polsbroek was een bescheiden verschil van twee doelpunten. Het was de thuisploeg die na negentig minuten de drie overwinningspunten kon bijschrijven. De wedstrijd begon en eindigde met een waterig zonnetje en het wedstrijdverloop kan in één volzin op dezelfde wijze worden omschreven. Met af en toe een kansje en met de meeste strijd op het middenveld, was het de thuisploeg die na 30 minuten een slechte verdedigings-manoeuvre van de gasten op juiste wijze afstrafte, 1-0. Een antwoord van de bezoekers was slechts een schot op de paal maar dat was dan ook het enige wapenfeit voor de thee. Na de rust was het wederom door een misverstand in de defensie van de groenen al in de eerste minuut raak en bracht Rohda op 2-0. Met nog enkele kansen zonder resultaat voor beide ploegen in de resterende speeltijd bleek de 2-0 uiteindelijk ook de eindstand te zijn. Na een wedstrijd met weinig hoogte- en dieptepunten was SPV ‘81 de minst gelukkige ploeg die met een “lege tas” richting huis vertrok.

Raad Montfoort stemt in met veertig flexwoningen aan de Bleek Nieuws 11 uur geleden
Auto's op de Weg der Verenigde Naties in IJsselstein kunnen uitzwenkende trailer niet ontwijken 112 gisteren
Droomdag voor 9-jarige Theodoor uit IJsselstein Nieuws 22 apr, 16:50
• Er kon ook volop geknutseld, getekend, gekleurd en geschilderd worden.
IJsselveld-Oost viert zijn buurtfeest Nieuws 22 apr, 16:25
• De ondertekening van de overeenkomst.
Onderwijsbegeleiding voor álle kinderen met Fit4talent in Bibliotheek IJsselstein Nieuws 22 apr, 16:20
Op & Top Vrouw bij Sisters Event in Dorpshuis Benschop Nieuws 22 apr, 14:18
• Twee van de winnaars. In totaal waren er 36 bekers te vergeven.
Prijzenregen tijdens clubkampioenschappen Apollo Sport 22 apr, 11:45
IJsseloever Dames 1 nog niet uit gevarenzone Sport 22 apr, 09:09