Benschop is erg gul voor TOV

Algemeen 82 keer gelezen

Benschop bracht een bezoek aan Baarn, waar het geheel onderaan staande TOV de tegenstander was. Benschop leek in de eerste helft over de mannen uit Baarn heen te walsen, maar het “open huis “ achterin brak ze vies op.

Het matige TOV probeerde wel wat druk te zetten, maar Benschop nam gelijk het heft in handen. Jonathan Antonio kwam op rechts door, maar zijn bal werd van de doellijn afgehaald. Even daarna was het David Verweij die door kwam, maar zijn schot werd geblokt. Balverlies op het middenveld in de 12e minuut werd echter genadeloos afgestraft door Erik Kool en bezorgde TOV een onterechte voorsprong. 1-0. Benschop was er niet door aangeslagen en ging vol in de aanval. Een kopbal van David Verweij werd afgekeurd wegens aanvallen van de keeper en even later raakte hij vol het aluminium. In de 16e minuut kwam Benschop op gelijke hoogte. Martijn de With plaatste de bal hoog in het strafschopgebied en David Verweij was er eerder bij dan de TOV keeper en met een lob verdween de bal in het verlaten doel 1-1. Benschop ging vol door en kreeg kans op kans. Een voorsprong kon dan ook niet uitblijven. In de 24e minuut was het weer Martijn de With, die nu Mike Vergouw in stelling bracht en de 1-2 stond op het bord. Benschop leek op een grote overwinning af te stevenen. Mike Vergouw kreeg tot twee keer een open kans, maar beide keren werd de bal van de doellijn afgehaald. In plaats van een beetje pas op de plaats te maken bleven de Benschoppers vol op de aanval spelen en uit de organisatie lopen .Ze vergaten, dat ze ook nog moesten verdedigen. De snelle rechtsbuiten Tim Suik kon elke keer ongehinderd op Jurgen Ruitenbeek afgaan, die nauwelijks rugdekking en steun van het middenveld kreeg. De ervaren Mauriche vd Wilt profiteerde in de 42e minuut hiervan. Suik ging langs Ruitenbeek en de geheel vrijgelaten vd Wilt kon Mitchell van Oort simpel passeren. Even later werd het zelfs 3-2 voor TOV. Balverlies op het middenveld werd weer keihard afgestraft. Weer was het Suik, die doorkwam en nu was het Rutger vd Molen, die fraai scoorde. Gelukkig bleef Benschop in de laatste minuut een vierde tegendoelpunt bespaard toen de bal beide palen raakte , maar niet in het doel verdween.
Na de rust was het TOV, dat wel een stapte terug deed en achter de bal ging hangen en met de lange bal zijn aanvallers probeerde te bereiken. De aanval van Benschop werd lam gelegd door de fysiek sterke mannen uit Baarn en Benschop moest achterin goed opletten om niet nog een doelpunt tegen te krijgen. De eerste mogelijkheid voor Benschop was er pas in de 75e minuut voor Jonathan Antonio, maar zijn schot tussen de palen werd fraai gered door de TOV keeper. Benschop kreeg nog wel wat corners en vrije trappen, maar de kopsterke TOV ers gaven nagenoeg niets weg. Vlak voor tijd was het Archraf Chidar die alleen op avontuur ging en de verdiende 4-2 eindstand op het bord zette. Na het laatste fluitsignaal van de uitstekend leidende scheidsrechter Punt was de teleurstelling groot bij de Benschoppers. Een zeker lijkende overwinning werd zo maar weggegeven in de eerste helft. Maar ja, dit is 2e klas voetbal.!
Zaterdag a.s. komt Waterwijk uit Almere op bezoek in Benschop. De wedstrijd in Benschop begint om 14.30 uur en is er weer de kans om revanche te nemen voor de zeer matige wedstrijd in Baarn.
Opstelling Benschop: Mitchell van Oort, Mike Vergouw (68e min Jeroen Roodenburg), Reda Reddam, (83e min Daan de Bruin), Jurgen Ruitenbeek, Niels Beeres, Remco van Wijngaarden, Coen Horb, Tamer Ugur, (Stef Elings), Jonathan Antonio, David Verweij, en Martijn de With.

• Een zonnige Lentemarkt in Montfoort.
Zonnig shoppen op Montfoortse lentemarkt Nieuws 18 uur geleden
Zomers dagje de boer op langs agrarische bedrijven Nieuws 18 uur geleden
• Een lange rij mensen neemt afscheid van Marcel Peters.
Afscheid van Marcel met mix van gevoelens Nieuws 18 uur geleden
• Een afscheidsfeestje in de IJsselhal.
Vives wint zijn laatste duel in de Topdivisie Sport 21 uur geleden
Voortgang badmintoncompetitie BC Apollo Sport 22 uur geleden
Montfoort SV'19 op degradatieplek, koploper VVIJ morst punten en ander voetbal Sport 22 uur geleden
Auto met jonge kinderen in sloot bij Lopik 112 14 apr, 10:54
Geslaagde Meet & Greet over recreatie, toerisme en streekproducten Nieuws 13 apr, 09:00