Daan Lappee neemt een strafworp
Daan Lappee neemt een strafworp Foto: Merel van Breukelen

Fortissimo krijgt zwaar pak slaag

Algemeen 278 keer gelezen

De korfballers van Fortissimo trapten de zaalcompetitie af tegen ACKC in Almkerk. Direct na het fluitsignaal kwam de ploeg van Marc Verhoeven direct op voorsprong. Attractief korfbal en een ontzettend hoog baltempo zorgde ervoor dat de meegereisde supporters uit IJsselstein de eerste helft hun ploeg zagen spelen zoals men het in IJsselstein wenst.

Martin Rijke, aanvoerder van Fortissimo, speelde onder zware griep een uitmuntende eerste helft en zorgde onder andere met zijn zes treffers ervoor, dat de ruststand 11-13 was.

Wat er in de rust gebeurd is binnen de IJsselsteinse formatie is gokken, maar na het in fluiten voor het vervolg van de wedstrijd, was er van het verfrissende korfbalspel niets meer te zien.

Het aantal doelpogingen daalde enorm en met het uitvallen van Rijke was ook het laatste vuurtje gedoofd. “De tweede helft was een schandalige vertoning” aldus hoofdtrainer Verhoeven van Fortissimo. Met maar slechts 2 treffers in de tweede helft voor Fortissimo was de mooie ruststand omgezet naar een 22-15 eindstand, in het voordeel van het thuisspelende ACKC.

Aanstaande zaterdag speelt Fortissimo thuis op de IJsseloever om 18:30 uur.

Van links naar rechts: De heer Aantjes, mevrouw De Bruijn-van Ieperen, burgemeester Laurens de Graaf en de heer Boele.
Erespelden voor bestuursleden Jumelage Lopik Nieuws 23 uur geleden
Zwembad Lobeke in Lopik gaat weer open Nieuws 18 apr, 14:02
Lopikse burgemeester De Graaf gaat weer op pad om Koninklijke onderscheidingen uit te reiken Nieuws 18 apr, 13:01
Lopikse raad behandelt subsidie politieke partijen (nog) niet Nieuws 18 apr, 11:33
Gemeente Lopik erkent onduidelijke communicatie over gekapte bomen bij Zeldenrust Nieuws 18 apr, 11:30
Gert Kruys per direct weg bij Montfoort SV'19 Sport 18 apr, 10:29
Kabouters zijn meer dan welkom op basisschool De Trekvogel in IJsselstein Nieuws 18 apr, 09:00
Gemeente vraagt inwoners mee te denken over herinrichting Benschop Nieuws 18 apr, 01:23