Montfoort verliest opnieuw

Algemeen 108 keer gelezen

Op een troosteloos sportpark aan de snelweg in Waardenburg heeft Montfoort met 2-1 verloren van WNC.

Montfoort kwam goed uit de startblokken en creëerde binnen enkele minuten de eerste kans na een vlot lopende aanval.
De strakke voorzet kon maar net niet binnen gekopt worden door Denny van Loen.
Ook de vrije schietkans van Roel Schirra in de eerste 10 minuten minuten miste net voldoende kracht om het net te doen bollen.

In de 15de minuut deed WNC het aan de andere kant wel.
Op randje buitenspel mocht de spits door en scoorde fraai de 1-0.
Montfoort was even van slag maar wist de stand in de 36ste minuut weer recht te trekken.
De 1-1 van Roel Schirra was een bekeken schot waar de keeper niet aan kon komen.
WNC was het helemaal kwijt en Montfoort wilde doorduwen om voor rust nog de 1-2 binnen te schieten.
Helaas kreeg Montfoort het deksel op de neus door een foutieve terugspeelbal waardoor WNC
opnieuw alleen op doelman Vianen op mocht stomen en zo nog voor rust de 2-1 op het scorebord kwam te staan.
In de rust werden de puntjes op de i gezet en was iedereen het er over eens dat er nog altijd gewonnen kon worden.
Helaas werd in de tweede helft duidelijk dat het er niet meer in zat ondanks dat Montfoort het betere van het spel bleef houden.
Er werden weinig kansen gecreëerd waardoor de ruststand tevens de einduitslag was.
Hierdoor zakt Montfoort naar een 5de plek op de ranglijst.

Komende zaterdag komt het op de 6de plaats staande Almkerk op bezoek in Montfoort.
De wedstrijd begint zoals gebruikelijk om 14:30 uur.
Aansluitend is het feest in de kantine van v.v.Montfoort.
Zanger Mike Oskam komt de tent op zijn kop zetten dus zorg dat je deze dag niets mist.

Van links naar rechts: De heer Aantjes, mevrouw De Bruijn-van Ieperen, burgemeester Laurens de Graaf en de heer Boele.
Erespelden voor bestuursleden Jumelage Lopik Nieuws 21 uur geleden
Zwembad Lobeke in Lopik gaat weer open Nieuws 18 apr, 14:02
Lopikse burgemeester De Graaf gaat weer op pad om Koninklijke onderscheidingen uit te reiken Nieuws 18 apr, 13:01
Lopikse raad behandelt subsidie politieke partijen (nog) niet Nieuws 18 apr, 11:33
Gemeente Lopik erkent onduidelijke communicatie over gekapte bomen bij Zeldenrust Nieuws 18 apr, 11:30
Gert Kruys per direct weg bij Montfoort SV'19 Sport 18 apr, 10:29
Kabouters zijn meer dan welkom op basisschool De Trekvogel in IJsselstein Nieuws 18 apr, 09:00
Gemeente vraagt inwoners mee te denken over herinrichting Benschop Nieuws 18 apr, 01:23