Lotte Veltman-Veenbrink en Sandra Vermeulen zijn de creatieve directeuren achter BeautyPlaza Montfoort (Foto: Paul van den Dungen)
Lotte Veltman-Veenbrink en Sandra Vermeulen zijn de creatieve directeuren achter BeautyPlaza Montfoort (Foto: Paul van den Dungen) Foto: Paul van den Dungen

BeautyPlaza meer dan mooi alleen

Algemeen 921 keer gelezen

BeautyPlaza Montfoort is met zijn 470 m2 het grootste en meest complete beautycentrum in Nederland. Lotte Veltman-Veenbrink waagde een paar jaar geleden vanuit haar eigen schoonheidssalon de sprong in het diepe en creëerde het concept van Beauty Plaza. Inmiddels zijn zowel Lotte als Sandra Vermeulen de Creative Directors van BeautyPlaza Montfoort.

Montfoort - In het stijlvolle bedrijfspand aan de Vlasakker in Montfoort is niets van de bedrijvigheid op het industrieterrein IJsselveld te merken. Bij binnenkomst heerst een serene rust, waar alleen de geur van verse koffie en het geluid van de kappersföhn inbreuk op maken. Met de kapsalon van hairstylist Charlotte Blom, drie kraakheldere cabines met de nieuwste Ergoline zonnebanken, nailstylist Carla van Miltenburg en de receptie met bar voor kleine hapjes en drankjes is het grootste deel van de benedenverdieping gevuld. Lotte Veltman: “De opzet was om zoveel mogelijk disciplines in een gebouw samen te brengen en daarmee een totaalconcept voor lichaam en geest te creëren. Dat is goed gelukt. We zitten hier nu bijna 2 jaar, zijn goed bereikbaar en hebben voldoende parkeergelegenheid.”
Lotte is de oprichtster en mede-eigenaar van BeautyPlaza Nederland BV, HairPlaza, SunPlaza en ShapePlaza. Het ondernemerschap is één van haar talenten. Een rondleiding over de bovenverdieping van BeautyPlaza toont de werkruimte van hypnotherapeut Bert van Ruitenbeek. In een andere ruimte wacht masseur Saskia van Woudenberg op haar volgende gast. Naast de vele soorten massages die zij geeft is zij ook docent babymassage. In haar studio ook een Baby Spa met twee grote bassins waar baby’s kunnen floaten in warm water, waarna zij gemasseerd kunnen worden. Natuurlijk ruimte voor de beautyspecialist, waar het allemaal mee begon. Ook de (medisch) pedicurepraktijk van Mandy Talsma, wimperspecialist Evelien Mulder en zelfs de fotostudio van Joanna Blankenburgh hebben hier hun eigen ruimte. Sandra Vermeulen is samen met Lotte Veltman het creatieve brein achter BeautyPlaza. Met haar ruime horeca ervaring, sterke management- en planningskwaliteiten is zij de uitstekende mede-eigenaar van het BeautyPlaza concept.
ShapePlaza is de nieuwe afslankstudio waar mensen trainen in infrarood cabines volgens de Thermo Fysische Methode (TFM) en is een al meer dan 35 jaar succesvolle afslankmethode. In een aparte ruimte staan drie infrarood cabines. De trainingen zijn geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Dus ook oudere mensen en mensen met gezondheidsklachten, als reuma of fibromyalgie, hebben veel baat bij de liggende oefeningen. Er zijn meet- en weegmomenten en men krijgt persoonlijke begeleiding. Bel voor een gratis proefles met figuuranalyse of kom langs. Iedereen kan gewoon binnenlopen.

BeautyPlaza is gevestigd aan de Vlasakker 15. Zie www. beautyplazamontfoort.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Lopikse burgemeester De Graaf gaat weer op pad om Koninklijke onderscheidingen uit te reiken Nieuws 18 apr, 13:01
Afbeelding
Lopikse raad behandelt subsidie politieke partijen (nog) niet Nieuws 18 apr, 11:33
Afbeelding
Gemeente Lopik erkent onduidelijke communicatie over gekapte bomen bij Zeldenrust Nieuws 18 apr, 11:30
Gert Kruys per direct weg bij Montfoort SV'19 Sport 18 apr, 10:29
Afbeelding
Kabouters zijn meer dan welkom op basisschool De Trekvogel in IJsselstein Nieuws 18 apr, 09:00
Afbeelding
Gemeente vraagt inwoners mee te denken over herinrichting Benschop Nieuws 18 apr, 01:23
• De Nieuwegeinse band Dutchicana is één van de finalisten.
Vier bands strijden om titel Fulco's Battle of the Bands 2024 Nieuws 17 apr, 19:12
Afbeelding
Ook Cals College geraakt door cyberaanval leverancier van boeken Nieuws 17 apr, 13:37