VVIJ verliest zijn zesde wedstrijd op rij

Algemeen 69 keer gelezen

Het was zondag j.l, Super Sunday bij VVIJ maar de hoofdmacht kon in het treffen tegen RKDEO
uit Nootdorp niet de drie punten behalen.

Ondanks een laatste krachtsinspanning in de slotfase van
de wedstrijd kon VVIJ niet op gelijke hoogte komen. De winst was voor RKDEO, en gezien de volle
negentig minuten plus was deze overwinning verdiend. Het is sinds 3 Februari (vv Delft; 2-0 thuis) VVIJ niet
gelukt een wedstrijd te winnen, zowel thuis als uit in zes pogingen, De pogingen keurig verdeeld,
RKDEO voetbalde makkelijker, zelfverzekerder, en men kon stellen met een gameplan. VVIJ bleef in
dat aspect van de wedstrijd het antwoord schuldig. RKDEO opendende de score; 0-1, Vlak voor rust
kwam VVIJ toch langszij: 1-1.en had de gelegenheid in de 2e helft orde op zaken te stellen. Het pakte
echter andersuit. In een tijdsbestek van 15 minuten in de 2e helft veroverde RKDEO een riante voor-
sprong: 1-3. VVIJ liet enorme ruimtes tussen de linies, en RKDEO kon zich te gemakkelijk uit de pro-
blemen voetballen. Zowel in de 1e helft als de 2e helft kon VVIJ geen grip krijgen op het middenveld,
Druk zetten bleef beperkt, met name in 2e helft, halfslachtig. Met nog 5 munuten plus extra tijd deed
VVIJ iets terug; 2-3. Men zette nog even aan, maar RKDEO klaarde de klus zonder grote problemen.
In de slotfase werd de VVIJ elf gereduceerd tot een tiental.Tweemaal geel betekent rood, Het gaat
voor VVIJ geen makkelijk slot worden van de competitie, wel heeft het een kussentje met de eerder
dit seizoen behaalde punten, Achtereenvolgens moet VVIJ tegen sv Wippolder en Excelsior’20 uit,
thuis tegen VFC, darna uit naar vv Hillegersberg om op de slotdag het seizoen te besluiten tegen de
Rotterdamse studenten van Antibarbari. Deze vijf toekomstige tegenstanders bevinden zich gelijk aan
VVIJ in het rechter rijtje, Het wordt dus punten sprokkelen om eventuele nacompetitie te ontlopen, mocht
dit een punt van orde worden in de huidige competitieopzet in de 2e klasse van West 2..

Cheque voor 17e eeuws schilderijtje van vroegere burgemeester Montfoort Nieuws 25 mrt, 17:10
Overval op woning in Lopik blijkt poging tot oplichting update 25 mrt, 16:46