Montfoort opnieuw de verliezende partij

Algemeen 120 keer gelezen

Na in een moeizame wedstrijd opnieuw aan de verkeerde kant van de score te zijn gevallen moet Montfoort nog minimaal 1x winnen om de nacompetitie voor degradatie te ontlopen.

Montfoort ontving op het eigen sportpark WNC dat net als Montfoort op 31 punten stond. De winnaar van deze wedstrijd zou definitief afstand nemen van de onderste plekken
en wellicht zelfs nog mee kunnen gaan doen om een nacompetitie plek voor promotie naar de hoofdklasse.
Ook in het veld bleken de ploegen zeer aan elkaar gewaagd,
Leek Montfoort in de eerste helft het veldoverwicht te hebben waren de echt grote kansen voor WNC.
Hoewel van Loen nog wel in de eerste minuut alleen voor de keeper opdook maar deze keeper een goal net wist te voorkomen.
Met veel strijd van beide kanten werd de rust behaald met een 0-0 tussenstand.
Na rust opnieuw veel strijd in een gelijkopgaande wedstrijd waarin WNC in de 65ste minuut de 0-1 wist te scoren.
Montfoort bleef het proberen maar kon maar weinig kansen creëren waardoor de 0-1 op het scorebord bleef staan.

Het seizoen lijkt gespeeld voor Montfoort waar er wel met een schuinoog naar beneden gekeken zal moeten worden.
GRC-14 kan met 26 punten en een eindsprint nog voorbij komen op de ranglijst.
Zaak dus voor Montfoort om zsm de benodigde punten binnen te sprokkelen.
Komende zaterdag LRC-Montfoort.

Werkgroep Dementievriendelijk IJsselstein zoekt trainers Nieuws 22 uur geleden
Jong en oud hebben veel plezier met het maken van paasstukjes Nieuws 27 mrt, 18:17
Komst en vertrek spelers Montfoort SV'19 Nieuws 27 mrt, 16:41
Cheque voor 17e eeuws schilderijtje van vroegere burgemeester Montfoort Nieuws 25 mrt, 17:10