Gebrek aan sterkhouders nekt Oudewater?

Algemeen 94 keer gelezen

Oudewater – Veenendaal 1 – 3

Wederom gingen de Oudewaternaren bij gebrek aan beter zonder punten aan de derde helft beginnen, gemiddeld vijf afwezigen gedurende het tweede deel van de competitie gaat de ploeg van Akkermans en Co. nu echt opbreken. Het ontbreken van kwaliteit als het gaat om scorende spitsen wreekt zich nu hevig. De eerste helft van de wedstrijd was niet bepaald het aanzien waard, de tweede helft daarentegen was van aanzienlijk meer kwaliteit, met een behoorlijke amusementswaarde. Op basis van die tweede helft was de uiteindelijke uitslag dan ook behoorlijk geflatteerd, kansen te over maar als je het niet af kan maken……..

Pas na een minuut of tien was er een kans voor de Veenendaalse spits Gert Jan Snijders, hij lepelde de bal echter over het doel van Oudewater. Vele minuten later kreeg Ivo Anbergen een kans, tussen twee man in lukte het echter niet om de bal de juiste richting te geven en verdween het leder net naast het doel van Guido Prins. Kort voor de pauze voorkwam Arnold de Ruyter een treffer door goed uitlopen, een specialiteit van de Oudewaterse doelman, op spits Snijders.

Deel twee van de wedstrijd begon met een heuse scrimmage voor het doel van Veenendaal en was het eigenlijk een wonder dat de bal er niet inging. Ook een fabuleuze redding van doelman Prins op een inzet van Wouter van Sprundel voorkwam een Oudewaterse voorsprong, uit de hierop volgende hoekschop kopte Anbergen rakelings naast. Als een duiveltje uit een doosje verscheen Rick van de Steeg voor het Oudewaterse doel en de 0-1 was een feit ( 64ste min.) De aftrap was nog maar net genomen of de stand was alweer gelijk (1-1, 65ste min.) Bob Appels was de dader met een schampende kopbal. Een zware botsing tussen Arnold de Ruyter en Niek Sluijs deed iedereen verstijven, gelukkig konden beiden na wat oplap- en sponswerk de wedstrijd voortzetten. Het gebrek dus aan scorend vermogen brak Oudewater uiteindelijk op, als je ze er zelf niet inschopt dan doet de tegenstander dat wel. In de 86ste minuut kopte Sven van Asselt eenvoudig binnen (1-2) en een minuut later scoorde de geheel vrijstaande Mohammed Hassan Ali de 1-3. Op basis van het vertoonde spel zeker een geflatteerde uitslag.

Opstelling Oudewater: Arnold de Ruyter, Walter van der Neut, Niek Sluijs, Bob Appels (Nick van den IJssel), Djardo Boele, Joost Miltenburg, Mike Rijsbergen ( Arno Baas), Simon la Lau, Tim Goes, Wouter van Sprundel, Ivo Anbergen.

Een fraai doelpunt werd er wel gescoord door onze pupil van de week Koen Vermeulen, heel goed Koen!

• Een zonnige Lentemarkt in Montfoort.
Zonnig shoppen op Montfoortse lentemarkt Nieuws 20 uur geleden
Zomers dagje de boer op langs agrarische bedrijven Nieuws 20 uur geleden
• Een lange rij mensen neemt afscheid van Marcel Peters.
Afscheid van Marcel met mix van gevoelens Nieuws 20 uur geleden
• Een afscheidsfeestje in de IJsselhal.
Vives wint zijn laatste duel in de Topdivisie Sport 23 uur geleden
Voortgang badmintoncompetitie BC Apollo Sport gisteren
Montfoort SV'19 op degradatieplek, koploper VVIJ morst punten en ander voetbal Sport gisteren
Auto met jonge kinderen in sloot bij Lopik 112 14 apr, 10:54
Geslaagde Meet & Greet over recreatie, toerisme en streekproducten Nieuws 13 apr, 09:00