EMTÉ Oudewater heropent als Coop

Algemeen 217 keer gelezen

Op maandag 27 mei om 18 uur opent Coop in Oudewater feestelijk de deuren. De voormalige EMTÉ-supermarkt is dan voorzien van de frisse en moderne Coop-stijl. Ondernemer Marcel Heijmans: “We nodigen alle klanten en omwonenden van harte uit om de opening met ons mee te vieren!”

Tijdens de feestelijke openingsavond op maandag 27 mei presenteert de ondernemer samen met zijn familie – allemaal bekende gezichten in de winkel – en team de supermarkt vol trots aan de klanten. Heijmans: “Samen met mijn zonen knip ik het lintje door. We maken er een feestelijke avond van, natuurlijk zorgen we voor een lekker hapje en een drankje. In de eerste weken na de opening organiseren we bovendien allerlei leuke acties, de eerste 250 klanten ontvangen bij besteding van 20 euro of meer bijvoorbeeld een gratis appeltaartje.”

Ook de dagen na de opening is het feest in de winkel. Zo is er op woensdag 29 mei van 12 tot 17 uur een ballonnenclown aanwezig. Op vrijdag 31 mei kunnen klanten tussen 11 en 16 uur genieten van gratis poffertjes. En een dag later – op zaterdag 1 juni – worden er suikerspinnen uitgedeeld. Vanzelfsprekend zijn er ook aantrekkelijke aanbiedingen.


De verbouwing van het winkelpand aan het Joostenplein 35 is bijna afgerond. Alles vernieuwt: van het plafond en de stellingen tot de indeling. Allemaal in de frisse Coop-uitstraling. Een verruimd kruidenierswarenassortiment wordt aangevuld met een aantrekkelijke versafdeling en een centrale keuken, waar de hele dag verse maaltijden bereid worden. Ook de vertrouwde producten van de ambachtelijke slagerij behouden hun plekje in de schappen.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Een zonnige Lentemarkt in Montfoort.
Zonnig shoppen op Montfoortse lentemarkt Nieuws gisteren
Afbeelding
Zomers dagje de boer op langs agrarische bedrijven Nieuws gisteren
• Een lange rij mensen neemt afscheid van Marcel Peters.
Afscheid van Marcel met mix van gevoelens Nieuws gisteren
• Een afscheidsfeestje in de IJsselhal.
Vives wint zijn laatste duel in de Topdivisie Sport 15 apr, 10:36
Afbeelding
Voortgang badmintoncompetitie BC Apollo Sport 15 apr, 09:13
Afbeelding
Montfoort SV'19 op degradatieplek, koploper VVIJ morst punten en ander voetbal Sport 15 apr, 09:07
• Auto beschadigd, inzittenden ongedeerd.
Auto met jonge kinderen in sloot bij Lopik 112 14 apr, 10:54
Afbeelding
Geslaagde Meet & Greet over recreatie, toerisme en streekproducten Nieuws 13 apr, 09:00