Loosdrecht maatje te groot voor Benschop

Algemeen 122 keer gelezen

Benschop - Het was weer gezellig toeven in Loosdrecht, de club, waar Benschop regelmatig aantrad en waar Emanuel Sluis drie jaar lang de hoofdtrainer was. Helaas voor Benschop was er weinig eer te behalen bij het vliegveld Hilversum, want Loosdrecht liet zien, dat ze een van de belangrijkste kampioenskandidaten zijn.

Loosdrecht begon met veel inzet aan de wedstrijd en Benschop werd direct terug gedrongen. In de 4e minuut was het al raak. Benschop dacht een ingooi te krijgen, maar de grensrechter vlagde niet en de geheel vrijgelaten Jesse van t Land kon uit de voorzet eenvoudig de 1-0 op het bord zetten. Benschop moest vol aan de bak om niet tegen een grotere achterstand op te lopen en deed dat met volle overgave. Loosdrecht liet zien, dat ze uitstekend kunnen voetballen, maar in de buurt van het Benschop doel ontbrak het aan doeltreffendheid, mede ook door het goed verdedigen van Benschop. Ondanks diverse mogelijkheden wist Benschop de ruststand op 1-0 te houden.

Aanvallend was Benschop niet in het stuk voorgekomen en dat was voor trainer Emanuel Sluis de reden om Olaf de Koning en Aschraf Merroun in het veld te brengen. Benschop ging wat meer naar voren spelen en het leek succes te hebben. In de 48e minuut kwam Patrick Maton door en zijn voorzet werd duidelijk met de hand tegengehouden. Een 100% penalty ook volgens Loosdrecht, maar scheidsrechter Belkaraouia was de enige op het complex, die dat niet waar genomen had. Wel constateerde hij, dat de Benschop bank boos was en gaf die drie gele kaarten. Ondanks deze tegenvaller bleef Benschop het proberen en in de 54e minuut stond Jeroen Lamboo ongewild in de weg toen een schot van David Verweij doel leek te treffen uit een corner.. Loosdrecht was wat van slag en nadat Olaf de Koning net over had geschoten leek in de 67e minuut de 1-1 toch op het bord te komen. Aschraf en David gingen op het doel af met een tegenstander voor zich. Helaas was het tikkie breed te scherp voor David en de uitgekomen keeper kon redding brengen. Hij schot de bal snel richting de vrij gelaten Quaddoub die op onnavolgbare wijze de hele Benschop achterhoede oprolde en in plaats van de 1-1 de 2-0 op het bord zette. Benschop probeerde nog wel de aansluiting te krijgen, maar de doorgebroken Mike Vergouw wist keeper vd Linden niet te verschalken. Nadat Remco van Wijngaarden een bal uit het lege doel had gekopt was het in de 84e minuut Doppenberg die vernietigend uithaalde en de 3-0 eindstand op het bord zette. De overwinning van Loosdrecht was verdiend, maar Benschop liet in de tweede helft zien, dat ze met name aanvallend aan de beterende hand zijn.

Zaterdag staat de laatste competitie wedstrijd van het jaar 2019 op het programma. De gedoodverfde kampioen Maarssen, zeer versterkt met o.a. drie spelers van Montfoort, brengt om 14.30 uur een bezoek aan Benschop. Kom naar het sportpark toe om onze jongens op een sportieve manier te ondersteunen.

Opstelling Benschop: Mitchell van Oort, Remco van Wijngaarden, Niels Beeres, Bryan de Boer, Mike Vergouw, Jeroen Lamboo, Martijn de With, Stef Elings, ( 46e min Aschraf Merroun) ,Mats Bakker (46e min Olaf de Koning), David Verweij en Patrick Maton.

Gemeente Lopik erkent onduidelijke communicatie over gekapte bomen bij Zeldenrust Nieuws 18 apr, 11:30
Gert Kruys per direct weg bij Montfoort SV'19 Sport 18 apr, 10:29
Kabouters zijn meer dan welkom op basisschool De Trekvogel in IJsselstein Nieuws 18 apr, 09:00
Gemeente vraagt inwoners mee te denken over herinrichting Benschop Nieuws 18 apr, 01:23
• De Nieuwegeinse band Dutchicana is één van de finalisten.
Vier bands strijden om titel Fulco's Battle of the Bands 2024 Nieuws 17 apr, 19:12
Ook Cals College geraakt door cyberaanval leverancier van boeken Nieuws 17 apr, 13:37
Donaties maken AED op scoutingclubgebouw in IJsselstein mogelijk Nieuws 17 apr, 11:17
PvdA IJsselstein wil een solidariteitsfonds voor basisscholen Nieuws 17 apr, 10:13