Montfoort SV’19 naar vijfde plek na winst op Oranje Wit

Algemeen 177 keer gelezen

Montfoort - Zaterdag 25 januari was het dan eindelijk zo ver. Na 6 weken kon de zure nederlaag bij Almkerk eindelijk rechtgezet worden.
Hiervoor zou er dan wel gewonnen moeten worden van Oranje Wit uit Dordrecht.

Na wisselende resultaten in oefenwedstrijden en een geweldig teambuildingsweekend in Liverpool mochten de mannen van Bart Schreuder op het eigen sportpark aantreden tegen de nummer 13 van de eerste klasse C.
Mede door blessures waren er enkele wijzigingen in de basisformatie te noteren. Zo mocht Jort van Geffen direct vanaf minuut 1 zijn opwachting maken.
Dezelfde Jort van Geffen kon dan ook in de eerste minuut alleen op het doel van Oranje Wit afstormen.
De kenners noteerden de 1-0 alvast en het scorebord werd al in gereedheid gebracht. Hhelaas voor de vele opgekomen supporters kon de keeper met goed optreden het doelpunt voorkomen.

Montfoort SV’19 was de betere ploeg en het wachten was dan ook op de 1-0.
Deze viel pas in de 40ste minuut toen Joey van Ede de bal schitterend in het netje wist te leggen.
De 1-0 was tevens de dikverdiende ruststand en niets stond er in de weg om de 3 punten bij te gaan schrijven.

In de 66ste minuut was het goudhaantje Bartje Roelofs die op aangeven van Joey van Ede de bal met een uiterste inspanning over de goalie van Oranje Wit heen kon koppen en de 2-0 op het bord zette.
De wedstrijd leek gespeeld totdat 12 minuten later Oranje Wit uit het niets de aansluiting wist te maken.
Montfoort SV’19 kwam echter niet meer in de problemen en wist de wedstrijd uit te spelen.

Door deze overwinning doet het vlaggenschip volop mee in de 2de periode en staat de ploeg precies op de helft van de competitie op een verdienstelijke 5de plek. Komende zaterdag op bezoek bij Nivo Sparta te Zaltbommel.
Deze wedstrijd begint om 14:45 uur.

Voor de spelertjes van de JO11-1 zal deze dag een speciale beleving zijn.
Zij gaan mee met de spelersbus om de ploeg aan te moedigen.
Er zijn dan ook een beperkt aantal plaatsen voor overige supporters beschikbaar in de bus.

Komst en vertrek spelers Montfoort SV'19 Nieuws 27 mrt, 16:41
• Carla Post wilde een speeltuin voor álle kinderen.
Tien jaar speeltuin Kloosterplantsoen Nieuws 27 mrt, 08:54
RMN: gewijzigde dienstverlening rondom Pasen Nieuws 27 mrt, 08:38
Keukenbrand aan Lanceerplaats in IJsselstein 112 26 mrt, 21:03
• Gijs (l) en Bram hopen veel geld op te halen voor KiKa.
Broers doen halve triathlon voor KiKa Nieuws 26 mrt, 07:10
Cheque voor 17e eeuws schilderijtje van vroegere burgemeester Montfoort Nieuws 25 mrt, 17:10
Overval op woning in Lopik blijkt poging tot oplichting update 25 mrt, 16:46