Truus van Vliet (re) doet haar bedrijf over aan Sjanie Hoogenboom
Truus van Vliet (re) doet haar bedrijf over aan Sjanie Hoogenboom Foto: Margreet Nagtegaal

Ha-Ra Willeskop draagt stokje over

Algemeen 1.158 keer gelezen

Het voor veel mensen bekende winkeltje van Ha-Ra produkten gaat er mee stoppen. Tijd voor nieuwe dingen voor Truus van Vliet en een uitdaging voor Sjanie Hoogenboom die haar klanten overneemt. Het enthousiaste is bij beiden groot.

Montfoort/Oudewater Truus van Vliet begon 27 jaar geleden als consulente van Ha-Ra producten. Ze begon op de bekende manier van party’s geven aan huis. “Ik deed er soms vier per week. Maar ik wilde het eigenlijk anders doen. Ik had er een hekel aan als mensen zich na een leuke avond verplicht voelden om iets te kopen”. Over de producten is ze helder; “Ik vond het gelijk erg goed, milieuvriendelijk, duurzaam en met veel gebruikersgemak”.

Groei

Op aanraden van haar man is ze 25 jaar geleden voor zichzelf begonnen met een winkel met Ha-Ra producten in de schuur achter het huis. Twee dagen in de week was ze open en haar klantenkring groeide door naar ongeveer 1300 klanten. Op braderieën was ze ook altijd met een kraam te vinden. Ze heeft veel ervaring opgedaan en bouwde mooie contacten op. “Een echte Ha-Ra consulent gaat ervoor. Ik kreeg ook met veel mensen een heel persoonlijk contact.” Na een jaar geen braderieën en het pensioen in zicht is het tijd om te stoppen volgens Truus. Ze zocht contact met Sjanie Hoogenboom die inmiddels 3,5 jaar als consulente bij Ha-Ra werkt. Sjanie pakt per juni het stokje van Truus over.

Contact

Ook Sjanie is geen fan van party’s. Voorlopig zal ze op afspraak gaan werken en wanneer de situatie het toelaat Open Huis of een braderie in de tuin. Ook Sjanie vindt het persoonlijke contact belangrijk. “Juist bij de één op één contacten kan ik heel specifiek ingaan op vragen die mensen hebben.” Via Facebook, instagram en haar website zal Sjanie contact onderhouden met haar klanten. Hans Raab (Ha-Ra) was zijn tijd eigenlijk ver vooruit met zijn blauwe fles vanwege de duurzaamheid. Truus gaat haar werk als consulente best missen, maar vindt het nu de juiste tijd om te stoppen. Ze heeft er vertrouwen in dat haar bedrijf bij Sjanie in goede handen is.

Begrip

De schoonmaakartikelen en filosofie van Ha-Ra zijn voor veel mensen een begrip. Consulente Truus van Vliet bouwde in de regio een grote klantenkring op. Na 27 jaar draagt Truus het stokje over aan Sjanie Hoogenboom. Tijdens een Open Huis op vrijdag 28 en zaterdag 29 mei van 9.00 uur tot 17.00 zal Truus uitverkoop hebben van haar Ha-Ra spullen. Tevens kan er kennisgemaakt worden met Sjanie Hoogenboom. Iedereen is welkom, Willeskop 53 te Montfoort.Je krijgt een goed gevulde goodiebag mee naar huis.

www.ha-ra.nl/adviseurs/sjaniehoogenboom

Persoonlijk contact is belangrijk

Margreet Nagtegaal

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Werkgroep Dementievriendelijk IJsselstein zoekt trainers Nieuws 28 mrt, 07:09
Afbeelding
Jong en oud hebben veel plezier met het maken van paasstukjes Nieuws 27 mrt, 18:17
Afbeelding
Komst en vertrek spelers Montfoort SV'19 Nieuws 27 mrt, 16:41
• Carla Post wilde een speeltuin voor álle kinderen.
Tien jaar speeltuin Kloosterplantsoen Nieuws 27 mrt, 08:54
Afbeelding
RMN: gewijzigde dienstverlening rondom Pasen Nieuws 27 mrt, 08:38
Afbeelding
Keukenbrand aan Lanceerplaats in IJsselstein 112 26 mrt, 21:03
• Gijs (l) en Bram hopen veel geld op te halen voor KiKa.
Broers doen halve triathlon voor KiKa Nieuws 26 mrt, 07:10
Afbeelding
Cheque voor 17e eeuws schilderijtje van vroegere burgemeester Montfoort Nieuws 25 mrt, 17:10