Afbeelding
aangeboden door verasol

Zo maak je huis en tuin één

Algemeen 197 keer gelezen

Het is voor veel mensen een droom om het binnen- en buitenleven gemakkelijk in elkaar te laten overvloeien. Er zijn verschillende manieren waarop je dat kan aanpakken. In de eerste plaats is het bijvoorbeeld slim om een glazen schuifwand te gebruiken. Het is de deur die je helpt om meer zicht op je tuin te realiseren. Alsof je dus altijd buiten zit, ook wanneer je gewoon in de woonkamer bent. Dat is alvast een goede eerste stap die je kunt nemen op dit gebied.

De juiste accessoires kiezen

Een andere manier waarop je binnen en buiten ook meer één kunt maken, is door voor overeenkomsten te zorgen. Dat doe je bijvoorbeeld door accessoires te kiezen die binnen en buiten te gebruiken. Door die overeenkomst te kiezen, zorg je direct ook dat het er allemaal wat meer op elkaar gaat lijken. Dat is ook meer dan de moeite waard. Samen met de glazen deur zorg je dan ook dat dit veel meer opvalt. Dat is in ieder geval een manier waarop je je doel kan bereiken.

Makkelijker buiten kunnen zitten

Het is ook aantrekkelijk om het buiten zitten wat gemakkelijker te maken. Dat doe je bijvoorbeeld door een overkappingen aan te leggen. Het is wel heel gemakkelijk om op die manier voor een soort tuinkamer te kiezen. Je kan er dus al je binnenactiviteiten doen omdat je lekker droog zit. Tegelijkertijd kan je genieten van de frisse buitenlucht omdat je wel gewoon buiten bent. Dit is natuurlijk een goede overgang tussen binnen en buiten. Daarmee maak je het dat geheel wat je ook zoekt. Dat is belangrijk.

De juiste planten voor jou

Wat geldt voor de accessoires, geldt ook voor de planten. Je kunt met groen ook een mooi geheel vormen. Vooral wanneer je planten kiest voor binnen en buiten die goed op elkaar aansluiten. Op die manier zorg je dan voor een mooi geheel. Zeker wanneer dit ook gewoon goed te zien is. Het is wel heel fijn wanneer dit allemaal op de juiste manier bij elkaar past. Alsof het een soort puzzel is die mooi ineen valt. Dat is wat je er eigenlijk ook mee wilt.

Hulp van een kenner

Om er echt zeker van te zijn dat het een mooie geheel wordt, moet je eigenlijk niet alleen aan de slag gaan. Je kunt de hulp van de kenner dan goed gebruiken. Wat je dan bijvoorbeeld doet, is op zoek gaan naar de specialist die de wand en overkapping voor je kan plaatsen. Ook is het slim om eens te bekijken wie je kan helpen met het inrichten. Daardoor kan je gemakkelijker de overeenkomsten vinden. Dat zorgt natuurlijk ook wel voor de nodige rust in het geheel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Gemeente Lopik erkent onduidelijke communicatie over gekapte bomen bij Zeldenrust Nieuws 19 uur geleden
Gert Kruys per direct weg bij Montfoort SV'19 Sport 20 uur geleden
Afbeelding
Kabouters zijn meer dan welkom op basisschool De Trekvogel in IJsselstein Nieuws 22 uur geleden
Afbeelding
Gemeente vraagt inwoners mee te denken over herinrichting Benschop Nieuws 18 apr, 01:23
• De Nieuwegeinse band Dutchicana is één van de finalisten.
Vier bands strijden om titel Fulco's Battle of the Bands 2024 Nieuws 17 apr, 19:12
Afbeelding
Ook Cals College geraakt door cyberaanval leverancier van boeken Nieuws 17 apr, 13:37
Afbeelding
Donaties maken AED op scoutingclubgebouw in IJsselstein mogelijk Nieuws 17 apr, 11:17
Afbeelding
PvdA IJsselstein wil een solidariteitsfonds voor basisscholen Nieuws 17 apr, 10:13