Afbeelding
Foto: 123RF.com

Kledingmarkt OBS De Hobbitstee

woensdag 17 april 2024 11:30 tot 13:30

De kledingmarkt van Basisschool de Hobbitstee komt er weer aan!

Basisschool de Hobbitstee houdt van duurzaam en weggooien is zonde. Vandaar dat op woensdag 17 april van 11.30 -13.30 er weer een kledingmarkt is op het nieuwe plein van de Hobbitstee.

2x per jaar wordt er door de ouderraad van de Hobbitstee kleding ingezameld, uitgezocht en gesorteerd. Het gaat om kinderkleding van maat 98 - S, maar ook schoenen en sportkleding. De kleding wordt voor kleine prijsjes verkocht. De opbrengst wordt gebruikt om activiteiten te organiseren en materialen aan te schaffen om bewegend leren voor de kinderen op school nog leuker te maken. 

De overige kleding wordt gedoneerd aan een lokaal goed doel, want behalve duurzaam, geloven wij op de Hobbitstee ook, dat we samen een verschil kunnen maken. Wilt u kinderkleding doneren? 

Ook dat kan. U kunt het afgeven bij de Hobbitstee. Iedereen is altijd van harte welkom op de Hobbitstee, dus ook zeker bij de kledingmarkt.  Bij droog weer buiten op het schoolplein en mocht het weer tegen zitten, dan bent u binnen van harte welkom. Graag tot dan!