Vloggende kinderen
Vloggende kinderen Foto: van Hoogt on Tour

Vlogworkshop in Bibliotheek IJsselstein

maandag 5 juni 2023 17:00 tot 19:00

Leer over vloggen en ga zelf aan de slag!

In deze workshop van Hoogt on Tour leer je niet alleen hoe vlogs werken en wat een vlog interessant en populair maakt, maar ga je zelf aan de slag met een iPad om je eigen vlog te maken! Voor je dat doet leer je meer over hoe vlogs gemaakt worden, welke trucjes de populairste vloggers gebruiken zodat hun vlogs de meeste hits krijgen en over welke onderwerpen het vaakst gevlogd wordt.

Uiteindelijk ga je zelf in de Bibliotheek aan de slag met een iPad en kan je meteen oefenen met het maken van je eigen vlog! Voor kinderen tussen de 12 en 15 jaar. Gratis, maar aanmelden is noodzakelijk en kan via de website www.bibliotheeklekijssel.nl/vlogworkshop.