Afbeelding
Foto: Schemer

Schemer speelt theaterconcert

zaterdag 3 juni 2023 20:00 tot 22:00

Op zaterdag 3 juni 2023 speelt de IJsselsteinse band Schemer haar unieke theaterconcert ‘Een Nieuw Begin 2.0’ in Theater Pantalone in IJsselstein. 

Schemer is een jonge band, opgericht in Corona-tijd, die zich weet te onderscheiden van andere bands door verschillende genres met persoonlijke teksten te combineren. ‘Eigenzinnige Nederpop’ zoals ze het zelf noemen. Het leverde hen al veel positieve reacties op.

In ‘Een Nieuw Begin 2.0’ wordt het publiek meegenomen in het muzikale verhaal van Schemer over een man die door een duistere periode in zijn leven gaat. De band speelt ook enkele nummers die nog niet eerder live ten gehore zijn gebracht.

Schemer haalt deze avond alles uit de kast om het publiek te vermaken. Zo heeft de band heeft een illustrator ingeschakeld om het verhaal met beelden te ondersteunen en een verteller om het verhaal goed over te brengen. Het theaterconcert in Theater Pantalone belooft dan ook een bijzondere avond te worden voor zowel fans van de band als theater- en muziekliefhebbers in het algemeen.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.theaterpantolone.nl en kosten slechts €10,- per stuk. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

Voor meer informatie over Schemer en hun muziek kunt u terecht op www.schemermuziek.nl.