Afbeelding
Foto: 123RF.com

Bazaar ‘t Kruispunt te IJsselstein

zaterdag 3 juni 2023 10:00

 De bekende bazaar van 2023 in het Kruispunt, op hoek Touwlaan en Eiteren in IJsselstein staat weer voor de deur! Doel van de opbrengst is de Stichting Leergeld IJsselstein voor steun aan jongeren voor schoolspullen en sportattributen, almede ook het onderhoud van het gebouw het Kruispunt. 

Op zaterdag 3 juni is het zo ver: de deuren gaan open om 10:00 uur. 

Er zijn weer allemaal leuke en gezellige activiteiten en er is werkelijk voor elk wat wils: de rommelmarkt, boeken, bloemen en planten, kleding, kinderspelen, de bekende heerlijke wafels, volop warme snacks, gebak, de schiettent, het rad van avontuur, de grote loterij met allemaal prachtige prijzen en nog véél meer! De trekking van de grote loterij is om 18:00 uur. 

Vooral is er ook veel gezelligheid met elkaar! U komt toch ook? Graag tot ziens op de bazaar in het Kruispunt.