Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Open tuinenweekend Lopikerwaard

zaterdag 17 juni 2023 10:00 tot 17:00

Open Tuinen 17 & 18 juni
Komt u ook in het weekend van 17 & 18 juni? U kunt 8 uiteenlopende tuinen in de Lopikerwaard bezoeken. Allemaal met een eigen stijl, maar verbonden met de polders van de Lopikerwaard. Kijk voor uitgebreidere beschrijvingen op de website www.tuinclublopikerwaard.nl. Let op: in tegenstelling tot eerdere berichtgeving is het NIET mogelijk de tuinen van Huis te Jaarsveld, S.L. van Alerenlaan 27 in Jaarsveld te bezoeken. 

Passe-partout
Tijdens het Open Tuinen Weekend kunt u een passe-partout van € 7,50 aanschaffen bij alle deelnemende tuinen. U kunt hiermee elke tuin eenmaal bezoeken, op zaterdag of zondag tussen 10.00 en 17.00 uur. U bepaalt zelf uw route. U kunt cash betalen of met een QR code via uw telefoon.

Tip
Bij een aantal tuinen is er weinig parkeerruimte. Dus laat de auto staan en kom op de fiets! Een fietstocht door het polderlandschap met weteringen, riviertjes en een kerkepad voert u langs molens, boerderijen en prachtige vergezichten.

Let op!
Twee tuinen zijn alleen zaterdag te bezoeken.

Meer informatie
Kijk op de website tuinclublopikerwaard.nl voor meer informatie over de tuinen en Parkeerplaatsen waar u op fiets kunt stappen. Daar vindt u ook de brochure en een printbare kaart.