Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

Informatiemiddag vrijwilligerswerk laatste levensfase

maandag 12 juni 2023 14:00 tot 16:00

Informatiemiddag vrijwilligerswerk laatste levensfase

Op maandag 12 juni van 14:00-16:00 organiseert Proxima een informatiebijeenkomst in IJsselstein over vrijwilligerswerk om mensen thuis in hun laatste levensfase bij te staan. Dit vrijwilligerswerk wordt door velen gezien als het meest dankbare werk dat veel voldoening geeft. 
Proxima Terminale Zorg Thuis is een organisatie die ondersteuning biedt aan terminaal zieke mensen en hun familieleden. Deze ondersteuning wordt door goed opgeleide vrijwilligers bij patiënten thuis in IJsselstein en bijbehorende kernen gegeven.

Tijdens de informatiebijeenkomst kunnen belangstellenden die iets willen betekenen voor mensen in de laatste levensfase zich laten informeren over het werk bij mensen thuis. De thuisondersteuning wordt door vrijwilligers zowel overdag als ’s nachts geboden. De inzet van vrijwilligers is er met name op gericht de familie van de zieke in deze belangrijke en intensieve fase te ontlasten. De professionele zorg wordt verleend door de wijkverpleging.

Iedereen die meer wil weten over het vrijwilligerswerk bij de thuisondersteuning is van harte welkom op de informatiebijeenkomst op maandag 12 juni, van 14:00-16:00 bij de Bibliotheek IJsselstein, Overtoom 7. 

Voor aanmelding: bel 030 600 00 17 of e-mail: info@proxima-terminalezorg.nl
www.proxima-terminalezorg.nl