Gerald Troost
Gerald Troost Foto: website Gerald Troost

Concert Gerald Troost in ‘t Kruispunt

zaterdag 8 april 2023 20:00

Op zaterdag 8 april a.s. treedt Gerald Troost op in het Kruispunt in IJsselstein. Sinds zijn eerste cd in 2000 verscheen, is Gerald Troost uitgegroeid tot een bekende zanger en -liedjesschrijver die vaak herkenbaar vertelt en schrijft.

Het Passionkruis staat vrijdagmiddag vanaf 13.00 uur op de Overtoom in IJsselstein. In combinatie met het Passionkruis wordt ook het concert met Gerald Troost georganiseerd door de samenwerkende kerken in IJsselstein (IKO). Wekelijks verzorgt Gerald optredens met een voltallige begeleidingsband of in een kleinere setting. Bekende cd’s van hem zijn o.a. Grijs gedraaid, Witte vlag en Grace above it all.  

Verder verzorgt Gerald ook regelmatig optredens op scholen, koorjubilea, bruiloften en kerkdiensten. Ook schreef hij diverse boeken. Regelmatig ontvangt hij e-mails en brieven van luisteraars of lezers die geraakt zijn door zijn muziek. Voor Gerald is dat de kern van wat hij doet. In al zijn werk wil hij een stuk troost bieden en mensen wijzen op de hoop die voor ze ligt. 

De kaarten zijn te bestellen via de link. Het concert begint om 8 uur, Touwlaan 36 in IJsselstein. De kaarten zijn verkrijgbaar via de link: https://ap.lc/IJCTT