Afbeelding
Foto:

Voorjaarsmarkt in Polsbroek voor Stichting Ontmoeting

zaterdag 1 april 2023 10:00 t/m 14:30

Iedereen hartelijk welkom op de Voorjaarsmarkt in Polsbroek

Op D.V. 1 april 2023, organiseren we in Polsbroek weer een Voorjaarsmarkt. Met deze markt willen we een bijdrage leveren aan St. Ontmoeting. Dit is een Stichting die zich inzet voor dak- en thuislozen in Nederland. Ook helpen en ondersteunen ze mensen die vastlopen om hun leven weer op orde te krijgen. Zodat ze weer op hun eigen benen kunnen staan, relaties durven aan te gaan en te onderhouden en om de juiste keuzes te maken. Zo krijgen ze weer perspectief in hun leven. Wil jij hier een steentje aan bijdragen? Kom langs op de markt.

Het belooft een gezellige markt te worden voor iedereen. Met diverse kramen (buitenplanten, speelgoed, schoonmaak producten, bloemen, woondecoratie, sieraden en nog veel meer), eetgelegenheden (friet, pannenkoeken en oliebollen), activiteiten voor de kinderen (quad rijden, springkussens en dieren knuffelen) en ontmoeten.

De Voorjaarsmarkt is op D.V. zaterdag 1 april 2023 van 10:00-14:30. Bij Kaasboerderij Verweij, op Zuidzijdseweg 142A in Polsbroek. Iedereen van harte welkom! Zien we jou?