Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

Fancy-fair Roemeense Kinderhulp

zaterdag 1 april 2023 10:00 tot 16:00

Fancy-fair, rommelmarkt en boeken/platenmarkt

De Stichting Roemeense Kinderhulp houdt op zaterdag 1 april een fancy-fair en rommelmarkt in ‘t Kruispunt, Touwlaan 36 te IJsselstein van 10.00 tot 16.00 uur. Dit jaar is er ook een speciale boeken- en platenmarkt met diverse boeken en platen voor de liefhebbers. Het spectaculaire rad van avontuur, het kaas raden en boodschappenspel zal er ook weer zijn. Daarnaast is er een speciale viooltjesmarkt, zodat u vrolijk de lente in kunt gaan.

Win mooie prijzen bij het spectaculaire rad van avontuur. Raad het gewicht van kaas en win de kaas en doe mee met het boodschappenspel en vele andere activiteiten. Uiteraard is er ook weer voldoende eten en drinken te verkrijgen. 

Kom zaterdag 1 april naar ‘t Kruispunt, snuffel tussen de boeken, platen, diverse bruikbare spullen en andere mooie koopjes. Doe mee met onze spellen, win mooie prijzen en steun de Stichting Roemeense Kinderhulp. De gehele opbrengst gaat naar de projecten van de Stichting: het familiekindertehuis Tinkerbell, de jaarlijkse kindervakantie en hulpgoederentransport.

Heeft u nog bruikbare spullen voor de rommelmarkt breng dit dan op vrijdag 31 maart tussen 16.00 en 19.00 uur naar ‘t Kruispunt in IJsselstein. De vrijwilligers staan klaar om alles in ontvangst te nemen.

Meer informatie

De Stichting Roemeense Kinderhulp zet zich al ruim 30 jaar in voor de bevolking van Sovata, Roemenië. Wie meer informatie wil over de Stichting Roemeense Kinderhulp kan contact opnemen met: info@roemeensekinderhulp.nl of kijk op www.roemeensekinderhulp.nl